Sirevi - koji? - osim posnog! |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | ||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
veliki obozavatelj sireva onih tvrdih iako ih trenutno ne jeden cesto,ali kad iman priliku ne razmisljan nego jeden one gaude i slicne gluposti ne osin na pizzi,sta je rijetkost sir je dobra stvar |
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
ufff ja isto...trenutno grickam ementaler, nekad sam i po podravecu znala lupat..pa po samostanskom...da ne spominjem paški ....a kad se sjetim kad sam bila u nizozemskoj tvornici sira....eeee...siroljupci, ako kad zalutate tamo, ne propustite taj raj |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
dok san bija mladji stalno san tuka po tome livanjski i takve stvari jos ako je domaci dis bolje i najdrazi mi onaj dio pri kraju sta je tvrđi najslađe
|
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
mmmm ma svi su dobri
![]() |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
A ja volim Ementaler.. sa njim sam znao u mjesec dana dobit po 5,6 kg..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
|
ma mora da si samo od njega dobio te kile |
||
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Pa dobro.. znas da ga nisam samog jeo |
||
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
To mi je uvijek nevjerojatno kako netko tvrdi da je od necega dobio kile, najcešce je to whey al eto vidim može se i od sira |
||
![]() |
||
|
haha.. da da.. ali pojedi dnevno š,5kg ementalera pa cemo vidjet dal se neces udebljat
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
a je sad ga i ti lupaš, pojedi ti dnevno tolko sira u mjesec dana, ja ti spomenik gradim di god oceš bilo je tu svega, priznaj, kakav sir, ne muti ljude |
||
||
![]() |
||
|
haha.. pa evo meni tata kaze, kako je on plovio i bio radiotelegrafist (cijeli dan slobodan), njemu bi kuhar dao dnevno jedno 600,700g tvrdog parmezana, i on bi to pojeo skoro svaki dan.. jer on uvijek sir reze 2 prsta debelo.. zato ima sada š3š kg
![]() |
||
|
||
![]() |
||
jole00 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
|
možda mu je kuhar stavljao whey u sir pa je zato dobio
![]() meni su svi sirevi odlicni,al najvise cijenim bas te tvrde i one pljesnive..mogao bi se napravit samoubojstvo prezderavanjem sa sirevima ![]() |
||
![]() |
||
|
da, radi sira jooj Davore koja si ti meni komedija |
||
||
![]() |
||
Skviki ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
|
a 3 kile kruha i pajcek dnevno nisu imali utjecaja? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
A dali si ti vidjela sta sam napisao?? moj tata ne jede kruh jer tvrdi da kruh deblja (a sir kao ne)...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
E moj davore vidi se da si noob Sa sirevima je kao i sa ženama, dovoljno ti je malo da uživaš i zadovoljiš dnevne potrebe |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |