Sirevi - koji? - osim posnog! |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
dakle priznaješ ovo za pajceka? |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ona veli da se udebljao od kruha.. a ja velim da nije jer ne jede kruh.. A za sir.. kako kome.. meni nikad nista ne zadovolji moje potrebe |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
a onda nekako sam se potrudi zadovoljit svoje potrebe
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ti vec imas prljave misli |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
...odustajem.... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
šta mislite o ovom siru.Je da ima 3% masti,ali i š3%
proteina...250 gr=3,5 kn http://www.mils.hr/index.php? option=com_content&view=article&id=52%3Asvjezi- sir&catid=37%3Asirevi&Itemid=98&lang=hr Edited by fedanov |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
prije sam se znao ubijati u kladavcanki. definitivno najfiniji sir, sa vrlo malo m.m. onda su mu digli cijenu sa cca 35kn/kg na 53kn/kg, pa sam kladavcanku jeo puno manje nego prije, vise onako, tu i tamo da se pocastim... i sad prije par mjeseci su od tog fenomenalnog sira naparavili polumasni sir. nisam jeo, ali cuo sam da nije niti do koljena onom starom. |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok, nigdje ne mogu naci temu o skuti, jel netko tu vec spominjao taj prefin sir? naime, zanimaju me njena nutritivna svojstva i koliko je zapravo "dobra" , a i informacije po netu su poprilicno šture...
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sad kad smo vec otišli korak dalje sa sirevima svih vrsta...pitam se i skitam- WHAT ABOUT KOZJI SIR? Jucer nam je jedna obiteljska prijeteljica donila svježi kozji sir, izgleda ko svježi kravlji i sve, ali nemam pojma kakvog je sastava.
Domaci je, to je jedino šta znam, a ima malo drugaciji miris... I Ricotta, ona mi je nedefinirana..na par strana citam kontradiktorne cinjenice o tom siru, sve upucuje na to da nije mastan i da je lagan, a ono na kutiji u ducanu baš i nije tako nemastan... Edited by Kate |
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kate, imaš novi Capro Fresh svježi kozji sir od Vindije pa pogledaj deklaraciju. Ja ga probala, fin je, malo prekiselkast za moj ukus. I tu su se raspisali o njemu pa vidi.
Ricotta može biti od punomasnog i malomasnog mlijeka kao i naš svježi sir pa si možda ti naletila na onaj od punomasnog. A nitko ne zna za skutu iliti puinu?? |
|
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Chaxy
Baš ti hvala Ja inace ko svi na ovom Forumu strašno patim na deklaracije |
|
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
Anytime
I ja isto, ali kad sam ga probala bila sam u gostima pa mi je bilo malo bed tražiti ambalažu |
|
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Dobra, dobra (fora mislim) |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
gdje to? |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Tina*
Cita FAQ Joined: 17 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da ne otvaram novu temu ovdje cu pitati :)
Starci mi cesto kupuju Grabancijaš sir http://online.konzum.hr/categories/547šš74/products/5000263š Koliko je "štetno" za mršavljenje pojesti par zalogaja dnevno? Inace, volim ga samo zato jer je onako slani, slicno kao Feta sir... Pretpostavljam da ga nebi trebala jesti uz kruh jelda :( ? (bez brige kruh integralni crni sama radim) ... |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije da je idealan .. 45% m.m. Ok ti je pojesti ga uz jaja ili nešto tako. Samo nemoj jesti to i kruh solo.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |