Skijanje - volite li zimske sportove? |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Listopad 2010 at 21:44 |
FITovci, idete li na skijanja i da li se volite skijati?
Upravo ugledao vijest na net.hr-u: Hrvati i ove godine navalili na najskuplje aranžmane Koje su vam omiljene destinacije za skijanje? Osobno više volim ljetne sportove, pa preko zime ne volim previše druženja po snijegu, al odem tu i tamo u planine ponekad na zimske radosti,. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
dok su na televiziji,ok. inace nevolin ni zimu bas nikako.prolice je najbolje
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ne volim ni na tv-u ni nikako..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam prije obožavao gledati skijaške skokove, no cini mi se da toga više nema tako intenzivno tijekom zime pa sam prestao i gledati. |
|
|
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
Skijaški skokovi su zakon!
|
|
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
|
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
Skijanje je odlicno ali i skupo...odlazak na skijanje je skuplji i od Jadrana
|
|
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|
barefoot
Cita FAQ Joined: 11 Listopad 2010 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
I skijanje i bordanje je zakonnnn...Nema boljeg nego s ekipom iznajmiti neku kucicu u brdima i tjedan dana se valjati po snjegu, grijati kuhanim vinom, ubijati u domacoj hrani i najviše uživati u svježem zraku:)))
|
|
barefoot
Post Options
Thanks(0)
|
I da..nemora biti toliko skupo..ima danas aranžmana po š8ookn za tjdan dana francuske s prijevozom što je stvarno prihvatljiva cijena..::))
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Ajde baci par linkova ako imaš iskustva vec s nekim agencijama. To idete preko agencije ili si solo direktno rezervirate? |
|
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
ljeto i kupanje weeeeeee :PP
|
|
barefoot
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.millenium-tours.hr/web/odrediste/š894 ( ali ima isti aranzman i iz Zagreba, još š00 kn jueftiniji).
Ovisi kako kad, nekad idemo organizirno preko agencije, a nekad u solo aranžmanu. Super je i otvorenje sezone u Austriji..nije skupo, nema gužve, a staze su ok. A ako je Francuska nekome predaleko..tu je i Pohorje..Nije da baš ima previše staza ali 2.kucica s L strane ima najbolje kobasice :)) |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na informaciji!
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |