Sklekovi - koliko napravite? |
Post Reply | Page <1 9101112> |
Author | |
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam duugo radio sklekove i evo sad uspio 60 kom odjednom, s time da
sam se zadnjih tjedan i pol malo opustio i nabacio nekih 2 kg, nekad sam ih radio dosta cesto i mogao sam š00 kom, naravno radim malo brže pa možda i nisu š00% pravilni, ali trudim se da su bar približno.
|
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
Stikman
Cita FAQ Joined: 15 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav!
kad radim sklekove,osjetim bol u desnom zglobu ruke-na gornjoj strani taman na pregibu, i to nakon š0-š5 komada vec..pretpostavljam da je zbog pritiska tijela i vjerojatno mi zglobovi nisu dovoljno cvrsti..ima neko mozda kakav savjet kako da si olaksam recimo te sklekove-steznik,neke kreme,vjezbe za jacanje zgloba? hvala Edited by Stikman |
|
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uzmi one dvije drške što te što ih staviš da dobiješ na dubini skleka , zaboravio sam ime , a možeš i dvije bucice . Tako ceš olakšati pritisak na zglobove . I zagrij malo više zglobove prije treninga pa možda nece boli biti Evo slikica ako me nisi skontao http://dragonimpact.com/biz/images/6000077.jpg :D
Edited by Wooz |
|
Stikman
Cita FAQ Joined: 15 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
je je skužio sam hvala
nego sam mislio ak ima neki nacin,savjet da bez tih "podmetaca za sklekove" uspijem izvuci da me manje boli |
|
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam baš ima li , probaj ih zagrijati malo više pa vidi ima li razlike . Nisu ove drške ništa loše , ako ih zbog toga izbjegavaš , s njima i bolje odradiš prsa .
|
|
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Rijetko ih radim u zadnje vrijeme,a u jednoj seriji maximalno mogu napraviti 55-60 ,ali poslij toga ruke otpadaju...
|
|
matejapavlic1
Cita FAQ Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja radim sklekove i uspijem ih napraviti 50 u jednom danu i nakon toga se osjecam super!
Edited by matejapavlicš |
|
flaviann
Cita FAQ Joined: 16 Studeni 2011 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja dnevno radim po 30 sklekova, lagano !
|
|
fizio27
Cita FAQ Joined: 18 Rujan 2012 Location: Zg Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
jutros 80 - sveukupno, da se razumijemo
20 x 2 na koljenima (iliti žemske) 20 x 2 na lopti, tako da je lopta ispod stopala odmor kroz vježbe za noge i trbuh, pa probala muške, 8 sam mogla i to sam vri-šta-la
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
70 obicnih, i 80 sa pljeskom :D
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
matelula
Viden/a u gymu Joined: 28 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 295 |
Post Options
Thanks(0)
|
tyros svaka cast ja uspijen 5 serija po 25-30 odmor izmedu serija 40 sekundi
|
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
12 odjednom, ali trudim se joššš :D
|
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam još na ženskim sklekovima! Pocela od toga da mogu 5 u komadu, sad mogu 25 (s tim da jako pazim na pravilnost)
- i to je nešto |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislin da bi moga oko 50 u komadu ali nisan dugo, radin sklekove s opterecenjem
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
25 kom; tri vrste- široki, uski i s preklopljenim dlanovima po tri serije svaku vrstu
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja radim one drzeci se za smith rukama - mogu 5 serija po 15. Inverted rows puuuunooo manje, tek sam pocela
Nadam se uskoro obicnim na podu. |
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
Post Reply | Page <1 9101112> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |