Sklekovi - koliko napravite? |
Post Reply | Page <1 101112 |
Author | |
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
mi na crossfitu radimo preko 100 sklekova raznih izmedu vjezba zapocinjemo s 15 obicnih i zavrsavama s 15 obicnih 10 suprotna ruka i noga van 10 koljena u unutra / van 10 s laktova 15 sa zadrskom gore i dolje nakon 5 sklekova 10 iz cucnja 10 na odbacaj 10 iz stava bez savijenih koljena s rukama do vrha patika + na gumama, na onim drškama, na klupama itd itd Edited by Ivica23 - 04 Veljaca 2013 at 13:55 |
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sa ih u ponedjeljak kroz cijeli trening napravio tocno 229 (6 razlicitih varijacija)
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
u jbt dobar si
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ih radim prije vježbi za prsa, jedno 20 po seriji, cisto onako da se razgibam i zagrijem mišice :)
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
asja
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ih napravim 5 nemojte se smijat.
cilj mi je 50 u komadu, svaki tjedan cu probat dodati 2 i radim cu ih svaki dan. jednom cu i ja doci do 50. onih "babskih" tj. koljena na podu napravim 20 u komadu.
imam pitanje vezano uz sklekove. jel pravilno da su ruke u širini ramena ili da su još malo šire? koji je od ta dva nacina teži i više opterecuje prsa? htjela bi opterecenje na prsa a ne na ruke.
ja radim da su mi ruke u širini ramena.
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
U širini ramena |
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odjednom ih napravim 30ak (muških naravno). Na p90x radi se 6 razlicitih vježbi sklekova, u 2 serije...ukupno napravim 157 skleka (prvi dan vježbanja). Danas imam isto to, ali sam bolesna, mislim da brojka nece biti troznamenkasta |
|
madbarz
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
40 obicnih i 5 sa jednom rukom
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
cilj je 36 tokom treninga kad ih radim (ne znam jel brojite pike press u sklek al brojevi su isti) kad uspijem 6 komada u 6 serija idem na težu varijantu dok ne budemo mogao svakom rukom 6 u 6 serija a onda ciljam 8 i pucam na hipertrofiju :)
|
|
Post Reply | Page <1 101112 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |