Sklekovi - koliko napravite? |
Post Reply ![]() |
Page <1234 12> |
Author | |||
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
u jbt ![]() ![]() |
|||
mrtav hladan
|
|||
![]() |
|||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
||
ja maloprije 40 u komadu
![]() |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
![]() |
|||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
||
ha ha..nisam ja tak slaba curica..pitaj chaxy
![]() |
|||
![]() |
|||
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
||
cekaj , sada me namjerno plasis ![]() |
|||
mrtav hladan
|
|||
![]() |
|||
||
vas dvije bi stukle cilu musku ekipu na forumu ![]() |
|||
mrtav hladan
|
|||
![]() |
|||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
||
ma dalila i ja bi vas sve ispresavijale
![]() |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
mrtav hladan
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
chaxy dobiješ odg na pm |
|||
![]() |
|||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||
ja ih mogu sve napravit
![]() |
|||
![]() |
|||
||
kao i chuck norris ![]() |
|||
mrtav hladan
|
|||
![]() |
|||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||
zato se i zezan,ali napisa san i tocan podatak,mozda da se jednon proban natirat na vise da vidin ko zna,ali netriba mi bas neko preseravanje jer ih i ne radin nego 3 serije po 20 prije bencha da se zagrijen malo |
|||
![]() |
|||
||
ja sam u vojsci uspio napraviti 87 nikad nisam uspio doci do š00 a bila mi je zelja...
|
|||
mrtav hladan
|
|||
![]() |
|||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
||
Jucer bas gledao P90X jer se spremam trenirati malo po tom principu i nije mi jasno kako ekipa nakon 5-e serije sklekova jos uvijek moze napraviti 20 i vise komada...meni se nakon 3-e serije triceps toliko napuhne da mi on onemogucava daljnje serije.
|
|||
![]() |
|||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||
Ne radim obicno sklekove ali ukomponirat cu ih ubrzo cim mi rame još malo ozdravi.. kad ih ne radim mogu oko 40 - 50 komada.. ali nije mi cilj to povecavati
![]() |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
Koliko cesto si ih prije radio? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
nonus ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 21 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 1 |
||
Poceo sam sa deset,a sad radim š0 serija od 20 kom.za šh,između iste serije sa trbušnjacima,i preskakanjem vijace,znoja do koljena :))
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |