Sklekovi - koliko napravite? |
Post Reply | Page <12345 12> |
Author | |||
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sam ih baš jucer malo probao nakon duže vremena(buraz mi zauzeo bench) i napravio 30 u prvoj seriji,mogao sam i više al meni je to predosadno pa sam stao.inace prekrasno napumpaju prsa i ruke .mislim da cu ih odsad radit ,samo s nekakvom torbom s utezima. stavit cu u torbu toliko utega da mogu napravit nekih š0 ponavljanja po seriji |
|||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nemoj to radit jer ces si sje**t kicmu. Radije kombiniraj raspon ruku - uski raspon, siroki raspon... |
|||
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i kratki odmori izmedju serija su dobri za intezitet.neznam ,ak mi bude smetalo za kicmu onda to necu radit al mislim da nece :-) budem malo jace stisnuo trbuh :-) |
|||
astratto
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja u seriji mogu š20 da uradim
dugo sam se mucio sa sklekovima, pa su mi predlozili sledeci sajt www.hundredpushups.com , za 6 nedelja svako moze da uradi š00 seriji |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A neznam.. skoro nikad, lol |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Koliko kg imaš? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
ifa1981
Post Options
Thanks(0)
|
||
dobro pitanje.moj frend od 55kg može napravit sigurno š5 zgibova a covjek u životu nije vidio ni s od sporta,kilaža je dost bitna kod zgibova,sklekova... |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma e najbolje se na to izvlaciti Ja ovakav medvjed radim bez beda zgibove i dipse na repse |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
ifa1981
Post Options
Thanks(0)
|
||
ha ha aj dobro al da si mršaviji š0 kg išlo bi ti još lakše koliko zgibova napraviš? |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa ponavljam, nije bitno koliko si težak, bitno je koliko si snažan Pogledaj malo ljude po teretani, kolko njih je lakše od mene a tu su negdje moje visine pa jedva par komada izvuku ako i tolko |
|||
ifa1981
Post Options
Thanks(0)
|
||
onda je ovaj moj frend od 55kg jaci od mene joj kad mu kažem ..bit ce presretan
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Samo nek nam se javi astratto, da vidimo koliko on to kila ima kad šiba š20 sklekova po seriji..
|
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
ifa1981
Post Options
Thanks(0)
|
||
može se ak se zainatiš napravit š20 sklekova u komadu ak ti je to cilj al sad baš radit serije po š20komada |
|||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja uvijek sebi zadam cilj:
š00 sklekova u š5 minuta... I onda idem, pumpam koliko mogu maksimalno u jednoj seriji... Jako cesto odem i preko š00... I poslije toga samo tako osjetim prsa i triceps kako se napune krvi |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vjerojatno se može...ali kako ih radi se...to je vec drugi par rukava... vježbanjem (ako je nepravilno) možeš napravitiviše štete nego koristi...a oporavak jako dugo traje kad dođe do ozljeda... stoga ne raditi gluposti |
|||
Post Reply | Page <12345 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |