Slaganje plana vježbanja |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pitao sam to jer sam upravo na to mislio kad sam rekao da
rediš sve na spravama kaj ima za pojedinu ,mišicnu skupinu....kod full body treninga nemreš radit to sve, to je previše vježbi i nepotrebnei kontraproduktivne.Zato ti trening i traje tolko dugo i zaprvo si stalno u nekom crobnom modu.......znaci manje vježbi za mišicne skupine , kompleksne vježbe, ne izolacija, vece težine |
||
Inanna
Viden/a u gymu Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo dal bi ovo bio ok trening :
PONEDJELJAK: zagrijavanje - š0min orbitrek - 5 min steper noge - 4xš5 iskorak s bucicama - 4xš5 ležece potiskivanje nogu - 4xš5 stojece potiskivanje - 4xš5 guza - 4xš5 širenje van - 4xš5 skupljanje unutra leđa - 4xš5 zgibovi prsa - 4xš5 bench press s bucicama ruke - 4xš5 sjedeci bicepsi s bucicama - 4xš5 sjedeci tricepsi s bucicama iza leđa trbuh - 4xš5 sprava za trbuh - 4xš5 visece dizanje koljena cold down - š0min lagano trcanje UTORAK: 20min orbitrek š0 min steper 4xš5 sprava za trbuh 4xš5 visece dizanje koljena 20min trcanje |
||
06.09.-58,5 kg
13.09.-57kg(-1,5) 04.10.-55,9kg(-2,6) |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Previše su ti sprave zastupljene u treningu, tj. fali ti vježbi sa slobodnim utezima. Jednostavno si nađi na netu neki fullbody program sa osnovnim vježbama, ovo širenje unutra i širenje van su aduktor i abduktor jelda? Nebuš si s tim niš postigla. Ubaci radije sumo cucanj, rumunjsko mrtvo dizanje, bugarske iskorake, good morning i takve vježbe. Na cucnju i mrtvom povremeno mijenjaj stav nogu, što je uži stav više radi vastus lateralis, širi stav pogađa vastus medialis, tak ceš sigurno bolje pogodit noge, nego da se igraš ovim vježbicama koje si ti navela
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sve što smo vec rekli! |
||
LiveStrong
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisam citao temu od pocetka,to sam nabrzinu natipkao |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To je dobro, govori joj samo kako se svi slažemo glede njenog treninga! |
||
LiveStrong
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |