Slatkiši - slatko - koliko? |
Post Reply ![]() |
Page <1234 6> |
Author | |
Furai ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne spominjite slatkiše, koliko su ih moji zubi izmrvili, mogao bih do sutra.
Ali eto, u zadnjih par mjeseci, niti okusio slatkiše, pa sam se nekako i odvikao, prije bih uzeo cjelu cokoladu i pojeo, a sad može stajat 2 dana ispred mene, a da je i ne pogledam. |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
![]() |
|
dianna ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Ajme ja nemogu bez slatkog, stalno nešto slatko mi traži
![]() ![]() stvarno nisam izbirljiva,daj šta daš i ja cu pojest, sve moguce vrste keksa, sa cokoladom, cajni, ovaki onakvi,pa cokolade...ufff...sveee volim, i nemogu se kontrolirat kad pocnem jest, vec jedem dok sve ne pojedem,..i onda naravno napušem se ko balon pa preživam ![]() |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Srecom da sam dosta izbirljiv oko slatkog, pa ne jedem svašta...
![]() Volim raffclo, milka cokolade, cokolade iz lidla - bijela cokolada s kavom i sl. Kolace i torte dugo nisam jeo, vrijeme sladoleda tek dolazi... Oni koji su za zdravu verziju slatkaca - podsjetnik na ovo: proteinski slatkaci |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Matija1987 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Koda da mene opisujes |
|
![]() |
|
Dalibor123 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Pa skoro svaki dan se uzme nešto slatko kod mene.
Bitno je ne pretjerivati u tome. Npr. danas ce biti palacinke s pekmezom (ali bez šecera), corny ponekad između obroka, a od cokolada uvjerljivo je najbolja marka RitterSport. Ne koristim slatko kao cjele obroke, tj. to izbjegavam ali ne vidim zašto toliko bježati od šecera kao da cete odmah dobiti 3 kg na masnoj masi od š00g cokoladice. |
|
--
Dalibor |
|
![]() |
|
janja ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Uff koja tema
![]() ![]() |
|
![]() |
|
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Pretpostavljam da si ekto. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
Dalibor123 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
heheh, srecom, da
![]() |
|
--
Dalibor |
|
![]() |
|
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Lako tebi za slatko, šta cemo mi endomorfi rec, pojedemo cokoladu pa moramo pržit sat vremena cardia ![]() |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
cokolada ni ne smije biti cijeli obrok. Nikada to nisam ni percipirao kao cijeli obrok. To je sitni zalogaj u kojem svi uživamo. Ne treba pretjerivati u tome! |
|
|
|
![]() |
|
Avatar ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Uh... šta da kažem jednostavno ne mogu bez slatkog
![]() najveci problem je u tome što nemam kontrole kad krenem jesti slatko pa pokušavam izjebavat da ne dolazim u takvu situaciju ![]() |
|
![]() |
|
Kontrola je najbitnija stvar - jednostavno ili nemoj imati slatko doma ili se kontroliraj s npr. 2 kockice / dnevno. Nema druge. |
|
|
|
![]() |
|
Evo za sve ljubitelje slatkog
NOVA SENZACIJA Udišite cokoladu bez straha od suvišnih kilograma Svi koji ne mogu bez cokolade sada mogu odahnuti - predstavljen je novi nacin uživanja u ovoj poslastici i to bez kalorija ![]() Inhalator koji ispušta cestice tamne cokolade ravno u usta osigurava užitak prave cokolade bez straha od povecanog unosa kalorija i debljanja. David Edwards, profesor s Harvarda koji je izumio sprej Le Whif, tvrdi kako je potreban samo jedan udisaj da se zadovolji želja za cokoladom. ˝Kada udišete cokoladu, ona se automatski rastapa i prekriva jezik cesticama toliko voljenog okusa. Le Whif je nov pristup jedenju, i to putem udisanja.˝ Profesor dodaje kako su cestice dovoljno male da lebde zrakom, a s druge strane, dovoljno velike da ne uđu u pluca. Inhalatori živih boja vec su u prodaji po cijeni od 20 kuna, a dolaze u tri cokoladna okusa - obican, malina i menta. No, s obzirom da svaki inhalator sadrži 8 do š0 udisaja, iskustvo baš i nije jeftino. Kriticari ukazuju na to da se iskustvo konzumiranja prave cokolade teško može zamijeniti udisanjem. Također upozoravaju da miris hrane podiže, a ne suzbija apetit. Profesor Edwards, inace inžinjer biomedicine, vec je razvio Le Whif s okusom kave, te radi na stvaranju novih varijanti poput zacina, sireva i alkoholnih pica. izvor:metro-portal.hr što kažete na ovo? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Galadriel ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Listopad 2009 Status: Offline Points: 117 |
šmrkanje cokolade????
hahaha pa postati cu cokoladni junkie - doslovno ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Ja otprilike svaki dan moram uzeti nesto slatko, prosto - MORAM, i ne mogu se odreci toga...Ali kad vec jedem slatko, jedem bas malo, cisto da se zasladim, ne preterujem ((: Tako da se neki balans uvek nadje.
Medjutim, ja ne jedem brdo drugih stvari...Ne jedem majonez, senfove, kecape i ostale gluposti, ne jedem mnogo hleba, retko po pekarama jedem, ne jedem masnu i przenu hranu(imam tako neki obrok tipa jednom u 2-3 nedelje, na porodicnom rucku, i pazim na unos), ne jedem grickalice(cips, stapice), ne pijem sokove ni gazirano, ne jedem junk food...Pa kontam da mogu sebi priustiti slatko u malim kolicinama ![]() |
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
ma kod nema 2 kockice....bolje ništa nego krenuti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |