New Posts New Posts RSS Feed - Slatkiši - slatko - koliko?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Slatkiši - slatko - koliko?

Post Reply Post Reply Page  <12345 6>
Author
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Svibanj 2010 at 16:21
Originally posted by Morrighan Morrighan wrote:

Ja otprilike svaki dan moram uzeti nesto slatko, prosto - MORAM, i ne mogu se odreci toga...Ali kad vec jedem slatko, jedem bas malo, cisto da se zasladim, ne preterujem ((: Tako da se neki balans uvek nadje.
Medjutim, ja ne jedem brdo drugih stvari...Ne jedem majonez, senfove, kecape i ostale gluposti, ne jedem mnogo hleba, retko po pekarama jedem, ne jedem masnu i przenu hranu(imam tako neki obrok tipa jednom u 2-3 nedelje, na porodicnom rucku, i pazim na unos), ne jedem grickalice(cips, stapice), ne pijem sokove ni gazirano, ne jedem junk food...Pa kontam da mogu sebi priustiti slatko u malim kolicinama

Bitno je biti umjeren i imati balans...
što ti je najdraže od slatkog?
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Morrighan View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Morrighan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Svibanj 2010 at 16:29
Uf, ja bas volim sve jesti od slatkog Ali moram reci da poludim kad moji kupe one Jaffa cokoladne napolitanke sa lesnikom Ufff, te 2-3 uz crnu kafu sa mrvom mleka, svane mi odma'

A inace sam luda za onim raznim Musli bar cokoladicama, Bonzite, Natural Blokovi itd...Cokolada sa rizom mi je strava i dobro je sto mi je nekako jako slatka i dovoljna mi je ona jedna stangla ((:

Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Svibanj 2010 at 17:30
Netko je spomenuo Jaffa

Jaffa keksi su nešto predobro, to bih sigurno izdvojila ka favorit

A tu su onda i Piškote...mljac

U biti te obadvije vrste keksa su u odnosu na ostale puno manje masne makar imaju dosta šecera...al eto, nemoš svemu udovoljit pa...
Back to Top
ena:))) View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ena:))) Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Svibanj 2010 at 17:33
  jesi probala jaffa sladoled?? dobar je:)
Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Svibanj 2010 at 17:35
Originally posted by ena:))) ena:))) wrote:

jesi probala jaffa sladoled?? dobar je:)

Nisam cula još za to

Koji je to proizvođac?

Inace, znam kupit i tamnu cokoladu Frey sa narancom...isto ka Jaffa
Back to Top
Morrighan View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Morrighan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Svibanj 2010 at 17:42
Originally posted by Kate Kate wrote:

Netko je spomenuo Jaffa

Jaffa keksi su nešto predobro, to bih sigurno izdvojila ka favorit

A tu su onda i Piškote...mljac

U biti te obadvije vrste keksa su u odnosu na ostale puno manje masne makar imaju dosta šecera...al eto, nemoš svemu udovoljit pa...

Jafa - bukvalno bila koja, sve su...njammmmm
E, i ja isto obracam paznju na to : kad vec bas moram da jedem nesto slatko gledam da to ne bude i masno mnogo u isto vreme ((:
Pre neki dan se zenuh, pojela sam neku cokoladicu od 40 grama koja ima 230 kalorija!
Aj' za kalorije, mozes da se pocastis nekad, al' za te kalorije sam mogla da imam jedan pristojan obrok, ili makar da pojedem vise slatkog i da se zasladim zaceo dan Jedna cokoladica, aman!

A da, kako sam mogla da zaboravim, moju omiljenu Juhu od PLAZME! To mi je veciti spas posle treninga
Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Svibanj 2010 at 18:23
Originally posted by Morrighan Morrighan wrote:

A da, kako sam mogla da zaboravim, moju omiljenu Juhu od PLAZME! To mi je veciti spas posle treninga

Juhu?

Možeš pojasnit pliz
Back to Top
Morrighan View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Morrighan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Svibanj 2010 at 18:36
Ma neka cokoladica, zove se Juha ((: Mlecna cokoladica, sad imas raznih, sa medom, plazmom, obicna mlecna, sa jagodom i bananom...Nije bas bezazlena, jedna ta od 30 grama ima oko š23 kalorija, mislim da je i masna dosta... al' sprzi se to posle treninga ((:

http://www.google.com/images?um=š&hl=en&tbs=isch:š&q=juhu+co koladica&sa=N&start=š8&ndsp=š8
Back to Top
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Avatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Svibanj 2010 at 22:52
Originally posted by Zoki Zoki wrote:

Originally posted by Avatar Avatar wrote:

Uh... šta da kažem jednostavno ne mogu bez slatkog
najveci problem je u tome što nemam kontrole kad krenem jesti slatko pa pokušavam izjebavat da ne dolazim u takvu situaciju
Kontrola je najbitnija stvar - jednostavno ili nemoj imati slatko doma ili se kontroliraj s npr. 2 kockice / dnevno. Nema druge.

Tako i radim kad me uhvati kriza ali inace sakrijem sam od sebe da mi bude lakše
Back to Top
mima18 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mima18 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Svibanj 2010 at 09:38
cOKOLADA!! teško je to kontrolirati..
Back to Top
cooperw View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cooperw Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Svibanj 2010 at 14:35
Pitanje - jel loše ako se duže vrijeme ne konzumira ikakav šecer tj. slatkiš (osim naravno šecer u kavi)? Naime, ja vec dva-tri mjeseca nisam nikakav kolac/slatkiš pojeo... cak nisam ni pizzu jeo mjesecima ni pio colu... pa neki kažu da nije dobro skroz izbaciti šecere iz prehrane...
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Svibanj 2010 at 14:41
Originally posted by cooperw cooperw wrote:

Pitanje - jel loše ako se duže vrijeme ne konzumira ikakav šecer tj. slatkiš (osim naravno šecer u kavi)? Naime, ja vec dva-tri mjeseca nisam nikakav kolac/slatkiš pojeo... cak nisam ni pizzu jeo mjesecima ni pio colu... pa neki kažu da nije dobro skroz izbaciti šecere iz prehrane...

Naravno da je dobro.
Rijeąeno na PM.
Back to Top
Blia View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Blia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Svibanj 2010 at 15:26
ja se za svaku korizmi odreknem svih slatkiša i grickalica...i preživila sam - dakle može se bez slatkog, samo je pitanje volje! ja to ne radim z religijskih razloga nego da sama sebi dokažem da mogu biti jaca od cokolade i slicnih mamilica, a korizma je idealno vrijeme za to jer ne moram puno ljudima objašnjavati zašto odbijam slatki ili slani zalogaj, kažem da sam u korizmi i onda ubrzo popuste
Back to Top
strawberrywater View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote strawberrywater Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Kolovoz 2010 at 20:45

Hej forumaši! :) Evo, imam 2 pitanja pa ako bi mi netko odgovorio. Kao š., radim svaki dan crobne treninge, rolanje sat vremena navacer, bicikl pola sata ujutro i sve obroke ajmo reci jedem zdrave, ali... ponekad ubacim nešto slatko, coko bananu ili nešto. Zanima me uništava li to sav moj trud ili je dopušteno zasladiti se npr. šx tjedno? I 2. pitanje, cime je najbolje sladiti kavu? Vidim da šecer nikako ne dolazi u obzir.

Hvala!

Back to Top
opasni View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote opasni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Kolovoz 2010 at 20:49
  danas sam isao kupiti anatomski jastuk i mp3 , vratio sam se iz ducana samo sa kesicom kit kat pop chops upravo ih jedem i trenutno mi je definicija zadnja na pameti
mrtav hladan
Back to Top
strawberrywater View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote strawberrywater Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Kolovoz 2010 at 21:17

Originally posted by opasni opasni wrote:

danas sam isao kupiti anatomski jastuk i mp3 , vratio sam se iz ducana samo sa kesicom kit kat pop chops upravo ih jedem i trenutno mi je definicija zadnja na pameti

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12345 6>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.