Slatkiši - slatko - koliko? |
Post Reply ![]() |
Page <12345 6> |
Author | ||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bitno je biti umjeren i imati balans... što ti je najdraže od slatkog? ![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
|
Uf, ja bas volim sve jesti od slatkog
![]() ![]() ![]() A inace sam luda za onim raznim Musli bar cokoladicama, Bonzite, Natural Blokovi itd...Cokolada sa rizom mi je strava i dobro je sto mi je nekako jako slatka i dovoljna mi je ona jedna stangla ((: |
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
Netko je spomenuo Jaffa
![]() Jaffa keksi su nešto predobro, to bih sigurno izdvojila ka favorit ![]() ![]() A tu su onda i Piškote...mljac U biti te obadvije vrste keksa su u odnosu na ostale puno manje masne makar imaju dosta šecera...al eto, nemoš svemu udovoljit pa... ![]() |
||
![]() |
||
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
|
jesi probala jaffa sladoled?? dobar je:)
|
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
Nisam cula još za to ![]() Koji je to proizvođac? Inace, znam kupit i tamnu cokoladu Frey sa narancom...isto ka Jaffa ![]() |
||
![]() |
||
Morrighan ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
|
Jafa - bukvalno bila koja, sve su...njammmmm ![]() E, i ja isto obracam paznju na to : kad vec bas moram da jedem nesto slatko gledam da to ne bude i masno mnogo u isto vreme ((: Pre neki dan se zenuh, pojela sam neku cokoladicu od 40 grama koja ima 230 kalorija! ![]() Aj' za kalorije, mozes da se pocastis nekad, al' za te kalorije sam mogla da imam jedan pristojan obrok, ili makar da pojedem vise slatkog i da se zasladim zaceo dan ![]() A da, kako sam mogla da zaboravim, moju omiljenu Juhu od PLAZME! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Juhu? ![]() Možeš pojasnit pliz ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma neka cokoladica, zove se Juha ((: Mlecna cokoladica, sad imas raznih, sa medom, plazmom, obicna mlecna, sa jagodom i bananom...Nije bas bezazlena, jedna ta od 30 grama ima oko š23 kalorija, mislim da je i masna dosta... al' sprzi se to posle treninga ((:
http://www.google.com/images?um=š&hl=en&tbs=isch:š&q=juhu+co koladica&sa=N&start=š8&ndsp=š8 |
||
![]() |
||
Avatar ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
|
Tako i radim kad me uhvati kriza ali inace sakrijem sam od sebe da mi bude lakše ![]() |
||
![]() |
||
mima18 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 37 |
|
cOKOLADA!! teško je to kontrolirati..
|
||
![]() |
||
cooperw ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 209 |
|
Pitanje - jel loše ako se duže vrijeme ne konzumira ikakav šecer tj. slatkiš (osim naravno šecer u kavi)? Naime, ja vec dva-tri mjeseca nisam nikakav kolac/slatkiš pojeo... cak nisam ni pizzu jeo mjesecima ni pio colu... pa neki kažu da nije dobro skroz izbaciti šecere iz prehrane...
|
||
![]() |
||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|
Naravno da je dobro. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
Blia ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
|
ja se za svaku korizmi odreknem svih slatkiša i grickalica...i preživila sam - dakle može se bez slatkog, samo je pitanje volje! ja to ne radim z religijskih razloga nego da sama sebi dokažem da mogu biti jaca od cokolade i slicnih mamilica, a korizma je idealno vrijeme za to jer ne moram puno ljudima objašnjavati zašto odbijam slatki ili slani zalogaj, kažem da sam u korizmi i onda ubrzo popuste
|
||
![]() |
||
strawberrywater ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 23 |
|
Hej forumaši! :) Evo, imam 2 pitanja pa ako bi mi netko odgovorio. Kao š., radim svaki dan crobne treninge, rolanje sat vremena navacer, bicikl pola sata ujutro i sve obroke ajmo reci jedem zdrave, ali... ponekad ubacim nešto slatko, coko bananu ili nešto. Zanima me uništava li to sav moj trud ili je dopušteno zasladiti se npr. šx tjedno? I 2. pitanje, cime je najbolje sladiti kavu? Vidim da šecer nikako ne dolazi u obzir.
Hvala! |
||
![]() |
||
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
|
danas sam isao kupiti anatomski jastuk i mp3 , vratio sam se iz ducana samo sa kesicom kit kat pop chops
![]() ![]() |
||
mrtav hladan
|
||
![]() |
||
strawberrywater ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 23 |
|
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 6> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |