Slatkiši - slatko - koliko? |
Post Reply ![]() |
Page <1 3456> |
Author | ||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
not gonna happen, ali ne brini, i ja vidim posljedice.. ![]() ![]() |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
||
BorG ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
|
|
||
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
||
![]() |
||
Tonkica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 24 |
|
Koliko cesto jedete slatkiše tj.gluposti npr.palacinke,kolace,cokoladice,marmeladu,peciva i sl.. Ja si dnevno dopustim okoš6-š7h nešto slatko(nakon što sam skinula određeni br kg) u velicini jednog k.buena,Lea,3 medenjaka ili komad torte ali manji...Teško se ogranicavati u necemu pa zato smatram da je bolje priuštiti sebi nešto malo slatkog....blago onima koji ne vole slatkiše i mogu nez njih!!!! |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Tonkice,
evo prebacio sam ti post u vec postojecu temu. Slobodno ju malo osvježimo i neka se FITovci jave da vidimo što jedu od slatkog, koliko toga si dopuste i što su zadnje maznuli? ![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Tonkica ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 11 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 24 |
|
ja sam danas cokoladnog djeda božicnjaka haha..ma fittovci ne jedu slatkiše |
||
![]() |
||
Mini me ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
|
pa to je ka ispovjedaonica,
![]() evo jucer ja 3 cokoladice ove (ne pakovanje ![]() š.put sam ih probala, i možda bi bilo bolje da nisam. sreca da ih ima kupit samo u š ducanu 2 ure od doma ![]() ![]() |
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
![]() |
||
Lady_Y ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 27 Listopad 2010 Location: Cocos (Keeling) Islands Status: Offline Points: 27 |
|
meni se cini nekako što duže ne jedem slatko.... manje imam potrebu za tim...
![]() a kad baš osjetim da mi fali slatko...ono,kad je kao kriza..ili tek toliko da si udovoljim želji, znam se "prevarit" s medom... a tek posni i med... mmm...koja kombinacija... mislim grijeh! ali nakon kojeg ne osjecam tolike posljedice kao nakon cokolade na primjer. ![]() samo... sada za Božic bit ce prava muka....kako odoljeti.... uh... ![]() javite se vi disciplinirani sa pokojim savjetima ![]() |
||
![]() |
||
*Ve* ![]() VIP clan ![]() ![]() Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
|
ako vec imaš potrebu za šecerom, onda ju radije riješi ujutro
![]() meni kad je kriza, pojedem jutarnju palacinku od zobenih i bjelanjaka sa dijabeticarskim šecerom.. koji ima 40% fruktoze.. to ni ne racunam kao junk, dobro dođe za punjenje jetre... naravno, ne pojedem toga tonu ![]() Božic - ako vec planiraš junkati za Božic, a htjela bi napraviti što manju štetu, možeš si cijeli ovaj tjedan prilagoditi tome.. Npr. uzmeš si cijeli tjedan smanjeni unos ugljica, i ubijaš se na treninzima, tj. radiš neko pražnjenje.. (bilo bi super ako bi mogla izdržati tih 5 dana na 0uh (povrce se ne broji kao izvor uh)).. poanta je u tome da se kao u tih 5 dana "isprazniš".. i onda je manja šteta ako se natrpaš šecerom nego u situaciji kad si vec puna ![]() |
||
XXL-Zagreb
|
||
![]() |
||
Avatar ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
|
U zadnje sam vrijeme relativno discipliniran osim kad stara napravi štrudle s sirom a taman dođem s treninga onda mi ne gine jedno 5 vecih štrudli
![]() Ako me neka kriza uhvati, odlucim da cu si ujutro to priuštiti i onda iscekujem da se što prije ustanem i srokam nešto slatko ![]() |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
Ja bi štrudle sad
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|
A ja krampogacice (one s cvarcima ljute
![]() raženi sad i vidim ih i jedva sam odolio.......ali stavljam ih na popis za prvi cheat day ![]() |
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
![]() ![]() Ja ih pak "moram" pec na Badnjak ![]() Ja i moja jezicina... ![]() ![]() Stoje jabuke, stoje kore za štrudlu u fridgu, a on mi svaki dan kaže "Ajme, kak su ti dobre one tvoje štrudle" ![]() |
||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
||
![]() |
||
Avatar ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
|
Hehe, na svu srecu moja stara to sama napravi ne moram je ni molit a onda se moram ubiti u njima jer su štrudle sa sirom nešto što teško mogu odbiti cak i na strogom režimu definicije
![]() |
||
![]() |
||
buci-buci1 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
|
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
||
![]() |
||
|
Uh rado bi probao koju...
![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 3456> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |