Slatkiši - slatko - koliko? |
Post Reply | Page <1 456 |
Author | |
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uploaded with ImageShack.us A koju šaumrolu? Sorry na offtopicu, ali mozda se javi koji slobodan momak koji voli ugodno popunjene ženske osobe sa dobrim kuharskim referencama p.s.:datum na slikama nije tocan, nesto mi se fotic posundrao Edited by buci-buciš |
|
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
a joj...palacimke sa nutellom, kremšnite, milka, ili jedmostavno biskvit...al strogo se trudim ne jesti, i ko bi reko, uspijevam...rijetko to jedem, bar za sada dok ne dodem do onog cega zelim
|
|
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmmm dakle slatkisi.iako sam ih se poprilicno masu rijesila.i stvarno ih ne jedem cesto pogotovo kasno popodne i uvecer.al bez jednog nemogu iza rucka poist 2-3 rebra cokolade ili neku kockicu kolaca,nema sanse mos me zavezat za stolicu ja cu se opet dokopat toga .al dobro smatram da je to ka ok jer ne koristim nikakvu sportsku spizicu. a opet nemos ni bez cukra.
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako vec ne možeš bez slatkog, riješi to ujutro ili prije/poslije treninga |
|
primarnazz
Cita FAQ Joined: 05 Sijecanj 2011 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
spremno docekujem domacicu i saumrolne i sve vrste slatkisa |
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da ce vam se slatko posle ovoga definitivno smuciti
http://www.youtube.com/watch?v=jtRMjk7giEY Meni barem jeste...Sve mi se vraca na grlo kad gledam njihove klipove Elem, ja cak i nemam zelju za slatkisima trenutno jer sam uzasno naduvena u predelu stomaka, secer bi to jos vise pogorsao samo :/ |
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme, gledala sam nekoliko njihovih klipova, ne kužim koji je njihov cilj, 'humor', poanta.. sve bi ih tako istriskala, uzduž i popriko.. al šta je, je, zgadi ti se sve.. ja sam se danas zmazala nutellom, i to pošteno..i mislim da ce mi se sljedecih nekoliko mjeseci okricat želuda na nju |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
Post Reply | Page <1 456 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |