Slavonka - i ja cu biti mršava :p |
Post Reply ![]() |
Page <1234 26> |
Author | |
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Sretno Slavonko!!!
![]() I slobodno pohvali Thornovu guzu koji put da se ne bi osjetio zanemaren, on je jako ponosan na nju! ![]() |
|
LiveStrong
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
jelda da jesam ![]() ![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
vidi se napredak
![]() ![]() sad kada sam došla kod mojih, i ljudi koji me nisu vidjeli zadnjih mjesec dana... kažu kako sam se jako promijenila
![]() |
|
![]() |
|
Sun Chi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Sta ce tek rec u 7.mj :
![]() |
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
![]() |
|
Zlatokosa ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 15 Ožujak 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 59 |
Slavonka pa to je super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
(Hvala vam... i ja sam jako sretna
![]() ![]() Evo, kaže Gymka da treba napisati osvrt ![]() Dakle, nakon prvih nesporazuma zmaj i ja smo pronašli zajednicki jezik... i dobro nam je krenulo ![]() Ja njemu predložim, on se složi... (više - manje ![]() ![]() ![]() ![]() edit: vidim da se dosta vas muci sa tunom ![]() ![]() ![]() Eto, to je to... ne znam što bi više rekla..
![]() Edited by Slavonka23 - 09 Svibanj 2012 at 16:59 |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
ja mogu samo rec da san zadovoljan koliko se muci...iako mi fali proteina u toj prehrani :)...sad je rekla da ce krenit u teretanu sta ce bit jos bolje,vidi se da joj je stalo da promini lose navike i ja je podrzavan u tome
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
luna-scarlet ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 126 |
Uuuuh ista stvar Slavonka, uzivam u tuni ali mi se place kad dodje vrijeme da jedem posni :D
|
|
Tvrdoglava na putu do vitkosti
|
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
pa zasladite si posni ako vam ne paše, malo zasladjivaca, žlica-2 kakaa smanjene masnoce i imate sladoled..još ako je milbona...mljac ;)
A ima i slanih varijanti... ma budite samo kreativne ako je teško... Koji posni jedete?
|
|
![]() |
|
ja Milbonu.... i svejedno mi ide na kuki
![]() probat cu sa kakaom i stevijom
|
|
![]() |
|
Sun Chi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Meni milbona ne valja sama
![]() Slavonka teretana radi cuda
![]() ![]() |
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
![]() |
|
Morat cu onda i ja taj probati... najgori koji sam do sada jela je Dukatov... a probala sam valjda od svih proizvodjaca.. milbona je još najbolji....ali je i dalje
![]() |
|
![]() |
|
marija-mo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 217 |
hehe joj ja bi tog sira mogla za svih 5-6 obroka da jedem i ništa drugo od P mi i ne treba, i uvijek se veselim zadnjem obroku baš radi sira hehe
|
|
![]() |
|
pa blago tebi
![]() jel postoji posni u prahu?
![]() ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 26> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |