Slavonka - i ja cu biti mršava :p |
Post Reply | Page <1234 26> |
Author | |
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretno Slavonko!!!
I slobodno pohvali Thornovu guzu koji put da se ne bi osjetio zanemaren, on je jako ponosan na nju! |
|
LiveStrong
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
jelda da jesam a ipak, ni u gymu me ne zovu Hico još...prije Martin |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
vidi se napredak
sad kada sam došla kod mojih, i ljudi koji me nisu vidjeli zadnjih mjesec dana... kažu kako sam se jako promijenila
|
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sta ce tek rec u 7.mj :
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
Zlatokosa
Cita FAQ Joined: 15 Ožujak 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slavonka pa to je super u sedmom mjesecu ceš biti avion
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
(Hvala vam... i ja sam jako sretna
Evo, kaže Gymka da treba napisati osvrt Dakle, nakon prvih nesporazuma zmaj i ja smo pronašli zajednicki jezik... i dobro nam je krenulo Ja njemu predložim, on se složi... (više - manje ) i idemo dalje... Nije mi toliki problem sve ovo jer sam prije 2 mj krenula sa ovakvim režimom..samo što me zmaj "natjerao" da više jedem (ha!! ste culi?!). Kao što sam vec gore rekla, rezultati se vide... što me još više motivira. Do sada sam vježbala kod kuce... što je ukljucivalo vježbe sa bucicama, orbitrek,duge šetnje i ono što je zmaj uveo HIIT (tj. pokušaj istog ). Vjerojatno ce mi ovaj mjesec povisiti placu (tako su obecali), pa bi onda krenula u teretanu... edit: vidim da se dosta vas muci sa tunom ja ju obožavam...i jedem ju uz npr. zelenu salatu.. a mogu i samu ja muku mucim sa posnim... izlazi mi na uši... Eto, to je to... ne znam što bi više rekla..
Edited by Slavonka23 - 09 Svibanj 2012 at 16:59 |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja mogu samo rec da san zadovoljan koliko se muci...iako mi fali proteina u toj prehrani :)...sad je rekla da ce krenit u teretanu sta ce bit jos bolje,vidi se da joj je stalo da promini lose navike i ja je podrzavan u tome
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
luna-scarlet
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 126 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uuuuh ista stvar Slavonka, uzivam u tuni ali mi se place kad dodje vrijeme da jedem posni :D
|
|
Tvrdoglava na putu do vitkosti
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa zasladite si posni ako vam ne paše, malo zasladjivaca, žlica-2 kakaa smanjene masnoce i imate sladoled..još ako je milbona...mljac ;)
A ima i slanih varijanti... ma budite samo kreativne ako je teško... Koji posni jedete?
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
ja Milbonu.... i svejedno mi ide na kuki
probat cu sa kakaom i stevijom
|
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni milbona ne valja sama možda bi u slatkoj verziji al mi je skupo isprobavat. Najbolji mi je Intersparov posni, ni nakon nekoliko kila mi se nije uspio zgadit, valjda ni nece :)
Slavonka teretana radi cuda držim fige za placu
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Morat cu onda i ja taj probati... najgori koji sam do sada jela je Dukatov... a probala sam valjda od svih proizvodjaca.. milbona je još najbolji....ali je i dalje
|
|
marija-mo
Viden/a u gymu Joined: 06 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 217 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe joj ja bi tog sira mogla za svih 5-6 obroka da jedem i ništa drugo od P mi i ne treba, i uvijek se veselim zadnjem obroku baš radi sira hehe
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
pa blago tebi
jel postoji posni u prahu? (kao mlijeko u prahu)
|
|
Post Reply | Page <1234 26> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |