Slavonka - i ja cu biti mršava :p |
Post Reply | Page <1 242526 |
Author | |
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma sad kad ovo krene, uz tvoju odlucnost i sav trud koji ulozis nema sanse da rezultati izostanu :))
Jel imas u planu ici u teretanu ili ces doma? |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pocet cu doma, pa bicikl, trcanje... No ako skupim novce voljela bi probat u teretanu, al ne vjerujem da cu to uspjet do 3. mjeseca.
Kako si ti vježbala?
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo sam doma..pa u teretani.. pa opet doma.. pa teretana :D ovisno o tome kako su mi financije dopustale :)) ali dobar posao se moze i kod kuce odraditi..
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma sve se može kad se hoce.
Bitno je volje imat, dalje ide. :)
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast na ogromnom napretku, samo tako nastavi! Najvažnija je motivacija i volja i uživanje u tome što radiš :)
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo Slavonka, postala si motivacija mnogima!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
joj...hvala vam
i samo da kazem, za one koji su u istim problemima kao i ja.. kad dodje do zastoja - NE ODUSTAJTE!!!!! (i nemojte danima zivcirati forum oko toga ) Krenut ce opet... mjesec dana sam zapela na 74 i ni da se mrdne i onda odjednom,u par dana odu 2kg |
|
|
|
igor-gts
Cita FAQ Joined: 16 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo da se i ja prvi put oglasim na ovom forumu, vec neko vrijeme pratim sto se tu piskara.
Prije svega zelim ti iskazat veliko postovanje na ustrajanosti i trudu :) Jer znam tocno kako ti je, kako i sama kazes od uvijek si bucka bila tako i ja hehe :D Pa da malo o sebi kazem, Za ovu novu godinu gledam slike sa doceka i ono nevjerujem koliki sam hehe i tu sam reko dosta. Citao par dana po razno raznim forumima, upozno se sa kalorijama (najbolje do sad sto sam naucio) Izbacio iz svakodenvnog unosa sve sto nije prikladno grickalice, slatko, sokovi, bijeli kruh i tak to, ubacio voce, povrce(nikad nisam volio :( sad mi je super.) zobene pahuljice zavolio, a posni sir volim :D i u mjesec i pol i malo jace 10 kila nema, idem u teretanu imam neki program definicije, kvalitetno se umorim i jos nakon toga traka, da se dokrajcim hehe Jer sam napokon skupio dovljno motiva da se ne vratim na ono sto sam bio, vec se sada vidi razlika na meni i nadam se do ljeta doc na nekih 90 kila to mi je cilj za sad. Tak da slavonka dala si mi jos vise motivacije! Sretno tebi u daljnoj namjeri da se dovedes u top formu, a meni :D
Edited by igor-gts - 16 Veljaca 2013 at 14:23 |
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala
Drago mi je ako sam ti ja dala još više motivacije. Samo hrabro naprijed.. jer ništa nije nemoguce. Što se tice povrca...suosjecam - not a big fan a zobene i posni sam i ja zavoljela i sad mi je to prefino.. sa povrcem se još uvijek borim! Kad ga stavim na tanjur gleda ono mene,gledam ja njega...
|
|
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
povrce volim od malena,nemam problema s njim,problem su mi zobene i posni hehe
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
ja cu papat duplu porciju zobenih i posnog...jednu za sebe, drugu za tebe... a ti ceš duplu povrca...dogovoreno?
|
|
|
|
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
ic a dil
|
|
igor-gts
Cita FAQ Joined: 16 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ono salate i to volim, al kuhano povrce jezim se od njega :D
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
to je to... same here salate cu tonu pojesti ako treba...a stavi mi kuhanu cvjetacu...
Edited by Slavonka23 - 20 Veljaca 2013 at 23:47 |
|
|
|
Post Reply | Page <1 242526 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |