Slavonka - i ja cu biti mršava :p |
Post Reply | Page <12345 26> |
Author | |
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
u tableti
Probaj koji ti najbolje paše (cula sam da je dukat grooozan), a onda ga zamaskiraj s malo krastavaca, paradajza, zelene salate i voila! P.S. meni ne valja ni z'bregov ni konzumov... citala sam da u plodinama ima neki dobar (koji puni ista sirana kao i "rijecki" posni, onaj tko je probao ce ti znati bolje reci) ali mi je daleko pa nisam probala
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
e to to... u tableti bi bio odlican... "jela" bi ga svaki dan i 100x ako treba
|
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Rijecki posni ima miris kao noge koje nisu oprane nekoliko dana,al' stisneš zube i maštaš o palmama i ukusnim sladoledima sa kokosom koje donose zgodne mulatkinje...ipak nekada ga zamjenim sa dukatovim koji meni ima bolji okus
Edited by Igor - 10 Svibanj 2012 at 21:50 |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
meni se posni vec dosta gadi,pa zato pijen kazein
|
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidiš i to je dobra opcija,nisam se sjetio. |
|
Sun Chi
Post Options
Thanks(0)
|
Igore
ne bi znala to o nogama i palmama, nisam ga probala...samo znam šta sam cula ja se držim Interšparovog do daljnjeg
|
|
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
BuciBoo
Viden/a u gymu Joined: 15 Rujan 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravooo!
|
|
You are defined by the limitation you place on yourself!
|
|
Crazy06
Cita FAQ Joined: 23 Travanj 2012 Status: Offline Points: 69 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo, bravissimo!!!
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala vam
|
|
Zlatokosa
Cita FAQ Joined: 15 Ožujak 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slavonka
|
|
jeulz
Viden/a u gymu Joined: 05 Travanj 2012 Location: Croatia Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
pridružujem se cestitkama
|
|
Sun Chi
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast, rezultati su ti odlicni!
|
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Weee super curo!
Ne znam za vas, ali ja na slikama vidim razliku Odlicno, jedva cekam vidjeti finalne slike, vec vidim da ce to bit veliki uspjeh! Svaka cast na trudu i disciplini, samo tako nastavi Zmaj radi dobar posao btw. Igore, ne vrijedjaj mi moj omiljeni sir, molim |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
hvalaaa
Jako sam sretna... jer sam u biti izgubila 10kg sve skupa... a prošle godine u ovo doba sam imala 16kg više nego sada... šesnaest!!! Ne želim si više nikada dopustiti takvo stanje... Velika je pomoc imati nekoga tko ce ti u svakom trenutku odgovoriti na pitanje... reci što valja, a što ne valja... i vjerujem da ce od ovoga na kraju ipak ispasti nešto jako pozitivno Konacno sam shvatila da mi grickalice ne trebaju..da se može živjeti i bez krekera, keksa, cokolade... cak sam s vremenom i kruh jako smanjila (iako sam i do sada jela onaj "mokri" kruh, kako ga ja zovem...ili kako moja cimerica kaže - plijesnivi ), jer mi ga organizam jednostavno ne traži... i primjetila sam da što manje uh jedem, manje mi ga org. traži... zobenih se ne odricem za dorucak..jer su mi postale prefine... sjecaš se Gymka koliko sam ih mrzila na pocetku, kad si mi rekla da njih jedem? S frendicom idem u šetnju svaku vecer, obišle smo dijelove grada za koje nisam ni znala da postoje mislim da smo do sada zavirile u svaku ulicu...i znamo svaku rupu u gradu |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno, odlicno, vidiš kako se može! Samo treba dat sebi priliku! Ma od svega se možemo odviknut, baš od svega...sve su to samo navike kojima samo treba dat malo vremena i skršene su bez problema. I ono što je na pocetku gadno postane naj na kraju, koji happy end Ali to je to, to je ta volja, želja, disciplina...nema "ne mogu" i "necu" nego kreni i ne razmišljaj previše Baš i sa hakunom cesto pricam o tome, negdje na pocetku kardia nakon treninga kada dodje do zraka malo o toj disciplini, nošenju hrane okolo sa sobom, pripremanju obroka unaprijed....kao i kod tebe, tako me taj stav prema svemu ovome i kod nje oduševljava Divno je radit s nekim takvim.... jer najlakše je ic linijom manjeg otpora i rec "meni je teško", cim nešto malo zapne. Ali ništa od toga Zato super, baš se ponosim tobom...ma svima vama |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page <12345 26> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |