Slavonka - part II. |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Author | |
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
može ona sebi omjere 30:40:30 prilagodit na koliko god kcal zeli. Znas sta je meni na njoj bilo najzanimljivije? što sam ja njoj povecala kcal iz uh samo putem povrca i ona se udebljala
![]() Edited by avangarde - 22 Travanj 2013 at 13:18 |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
samo povrce? zeleno lisnato ili i mahunarke?
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
jela je mahunarke. izbacene je bilo samo povrce visokog GI
|
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
misliš na mrkvu, kukuruz i to...
mahunarke su tu onda dodale višak kcal i škroba, a možda joj i nešto u njima ne odgovara....ja sam mislila da ste podigle ovo zeleno pa se cudim :) ja bi se bazirala na zelenom lisnatom povrcu i umjerenom unosu iz zobenih, krumpira, riže...uz to povrce. I eventualno vecera p+m. za pocetak....ako joj je vec bed svaki dan krenut tako, onda bar dane treninga, da povecava unos uh-a.....pogotovo oko treninga. Ali da je trening ovakav o kojem pricamo ;) štitnjaca je ok Slavonka? Mislim da si negdje pisala o tome... |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
jes na to mislim.. ajde Slavonka, nek ti nebum tesko napisat jedan dan sa 1800 kcal kad si krenula s natjecanjem :) hipoglikemicarka i sindrom policisticnih jajnika
Edited by avangarde - 22 Travanj 2013 at 13:58 |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Jedino što sam jela, a da nije zeleno... je crveni grah i leca, zobene.. nisam niti grašak, niti mahune... niti išta tome slicno... niti krumpir.
Uglavnom se sve svodilo na zelenu salatu, kupus, špinat,blitvu,tikvice, tu i tamo rajcica i krastavci. Je, na zadnjem pregledu je bila ok... Ovaj tjedan planiram otici do svog dr. po uputnice i obaviti ponovno kompletan pregled...jer nešto ocito ne štima.. jer mi i kasni, evo vec 15 dana ![]() ![]() Sad malo gledam po netu te utege i to sve...jbte što su šipke skupe ![]() |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
![]() |
|
jesu nazalost :( al ovi na rastavljanje utezi su dobra stvar.. na svakoj placi kupis kilu vise i etogac :D
|
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
da, znam za hipoglik. i pcos, samo nisam još za štitnjacu bila sigurna...
U svakom slucaju, ti i nisi za puno uh-a, odnosno vjerojatno ih ne možeš podnosit kao drugi, ali opet ni ovako nije dobro, pogotovo ako nemaš dovoljno masti - jer tebi to oduzima energiju - nešto mora mijenjat te uh-e. Da, i mene zanima 1800 dan :) A ciklus te vjerojatno zeza zbog manjka energije....i ja sam imala probleme s tim. Otkad sam se malo sredila s tom prehranom, ko urica - prvenstveno otkad sam podigla masti. |
|
|
![]() |
|
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
evo c/p sa MFP... s tim da ovaj sir nije baš u veceri...ali nije bilo mjesta za još jedan poseban obrok jer mfp daje samo 5 obroka :D pa sam ga utrpala u veceru... Edited by Slavonka23 - 22 Travanj 2013 at 14:10 |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
![]() |
|
40-ak g masti...200 g P... zašto tako malo masti i cemu toliko puno proteina... noup...zato ti ciklus i šteka...nije ti ovo dobro, ti vecinu energije vuceš iz proteina, a to ne ide unedogled, znaš...
+ toga, ovih 1800 možeš komotno smanjit na 1600 pa možda još i više s obzirom na te kcal iz vlakana i sam tef proteina....samim jedenjem njih u vecim kolicinama gubiš na kcal...tako da ti sigurno ovo nije ni blizu 1800...a onda ne želim ni znat na koliko si bila prije ako je ovo bilo povišenje. |
|
|
![]() |
|
racunaj da je prije toga bila keto... tako da su tu uglavnom bile "ciste" kalorije...
|
|
|
|
![]() |
|
skripta poslana, sutra je kod tebe
![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
Hvala
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
divno
![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
OSka ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Sijecanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 124 |
Ja baš nemam obicaj davati savjete ni ovdje ni opcenito, osim ako me se baš ne pita izravno, ali sada ne mogu odoliti.
Slavonka, tako ti svega, izginut ceš od tolikog kardia. ![]() Poslušaj Gymku i Avangarde što ti govore. (i Thorna što ti je govorio) Nabaci nešto mišica. Kažeš da ne možeš u teretanu. Ok, radi sklekove, dipseve, zgibove, ali pravilno, pa da vidiš kako ceš stimulirati mišice. Cucnjeve necu ni spominjati jer ce ispasti da me opsjeo Thornov duh. ![]() Odmori se i opusti se. Šta si zapela tako? Trebaš uživati u postignutim rezultatima a ne se uništavati. Nisam bila u istoj situaciji kao ti, ali znam taj osjecaj kad silom želiš nešto a ne ide. Npr. ja imam problema s bencom. Nikako se maknuti s 60kg. Forsirala sam, silovala i nervirala se i onda sam shvatila da s treninga idem nanervirana i nezadovoljna, a to nije svrha, i opustila se. Ok, ne mogu dignuti više od 60, ali mogu dignuti ponavljanje više. Tako bi i ti trebala. Ok, ne možeš više mršaviti, kreni na izgradnju mišica. Pa šta ako se i udebljaš kilu, dvije, tri...nije kraj svijeta. Uživaj u procesu. Usput, pogledala sam onu tvoju Jiliana. Oci mi iscurile kad sam vidjela one tipove kako mašu onim bucicama od 2 kile. ![]() |
|
![]() |
|
Oskaaa :D Pa ti si ziva :D
Pa uopce nije bilo tak puno cardia.. 2x tjedno po 60min., a 4x sa utezima.. i tako zadnja 3tj., a prije toga,sa Avangarde je bilo i DL..cucnjeva i iskoraka..milion XD i svega toga sa utezima.. Mislim, barem ti znas koliko sam mrzila cucnjeve,a sada ih bez problema radim :D |
|
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |