Slike i mjere kandidata - finale :) |
Post Reply | Page <12345 7> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sorry zbog uleta, no moram upozoriti Illya i Avatara da se ne ucitavaju sve Avatarove slike. Molim vas provjerite. Ovo je bitno.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Closer hvala na komplimentima.... Ja i ti cemo za 90 dana rulati..... Nekako se na slikama puno manje vidi nego ovako promjena..ili se meni tako cini samo...ali nema veze....ja zadovoljna.... našla sam novi recept...a vidjet ceš i sama...što budeš išla niže je kompliciranije Još sa ja izabrala teži put.....sa papanjem a ne bez njega pa..... |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zmaj, Ann
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
bobox
Cita FAQ Joined: 10 Studeni 2009 Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ann,Avatar
|
|
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
svaka cast na trudu svima , razlike su ocite , bravo
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ann i Zmaj
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iskreno za ženski dio teško se odluciti koga bi izabrao za pobjednicu jer su sve dobro odradile svoj posao i stvarno su bile odlicne u poslu koje su trebale odraditi (navest cu dvije između kojih se najviše dvoumim a to su Tina i Ann) a kod muših kandidata znam da su bobox i Zmaj odradili dobar posao.
Bobox je s lošim uvjetima i manjkom vremena odradio jako dobar posao jer se to vidi u mjerama koje je postavio š.3 (svaka cast majstore, želim ti daljnji napredak u masi i samo slušaj Illy-a i sve ce dobro ici ) a Zmaj je također moj najveci i najdraži protivnik koji se drži rame uz rame sa mnom te mi nije važno tko ce od nas pobijediti Moji pobijednici su: Tina Zmaj Svima želim srecu i daljnji napredak u onome što su naumili te da ne popuštaju kad im je najteže jer baš tad treba najbolje zapet i pokazat da se sve može cestitke od srca svim natjecateljicama i natjecateljima |
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ann i Avatar !
|
|
Who dares wins!
|
|
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tina i Lega
|
|
poison eyes
Cita FAQ Joined: 31 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
zmaj i Ann
|
|
Dabog da crko' fejsbuk kad ga svako ima..
|
|
missbig
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zmaj i Closer
Ljudi SVIMA cestitke! Sigurno ste sad puni upitnika iznad glave ali mislim da je, osim Ann , i Closer napravila je**n posao. A kod Zmaja i Avatara sam iskreno išla na eci peci pec... Hvala svima na komentarima. Zoki, bi mi htjeo promijenit nick? Dalila i Closer, mogu se i ja ubaciti? Mi nastavljamo dalje i objavljujemo slike opet za tri mjeseca, vrijedi? |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja imam u planu nastaviti cijeli život.... I da objavljujemo slike....š.09 It is a deal |
|
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ann i Avatar
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ekipa, samo nastavite - objavio sam sada vijest da prikupimo još više glasaca.
U srijedu ujutro (ako se slažete) cemo proglasiti pobjednike! Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
Closer hvala ti puno na onome za fitnes trenericu!!!
Avatar i Janja hvala vam!!! Zoki mislim da je sasvim svejedno kad ga proglasis jer vec znamo ko su i da, btw. kaj ti ne smijes glasat? |
|
addyy
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ann nema dalje i za avatara glas.svaka cast ljudi |
|
Post Reply | Page <12345 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |