Slimmies, šta mislite o ovom? |
Post Reply |
Author | |
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Sijecanj 2012 at 16:43 |
Ja dok ovakvo nešto vidim, prvo ne mogu povjerovati kako neko može lansirati proizvode samo da bi zaradio, a sve što proda je upitno, pogovoto ovo, pa to je "hrana"...A dok vidim reklamu od ovog bestsellera dođe mi da gasim TV...
http://www.bestsellertv.com/cokolada.php |
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
|
Smiješno, a još smješniji su mi oni koji novac na to troše Još kad mi se uvale na novoj u sred dobrog filma po š5 minuta, bacila bih tv kroz prozor
|
|
Markkko
Cita FAQ Joined: 23 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je samo reklama, a dali ona utjece na vas to je upitno .... ne obracajte paznju ako ste svjesne da to nije uredu i da nevalja.
|
|
wannabe skinny
Cita FAQ Joined: 23 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
to bi bilo savršeno za mene kad bi stvarno bilo istina što pišu :):):):)
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tyros... a znas sto je najgore.... to prodaju u ljekarnama. Jucer sam vidio i nisam mogao vjerovati...
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
fitness girl
Cita FAQ Joined: 09 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro je znati, trebam odmah nabavit xD
|
|
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, nedavno sam gledao dokumentarac o velikim "medikamentskim" korporacijama, krv mi se zledila u žilama. To je samo i samo veliki biznis i hrpa zarade na onima najsiromašnijima
|
|
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo budale kao mi možemo svaku veceri trenirati i cijediti se u dvoranama gym-a... oni pametni ljudi za to vrijeme, preljevajuci se na svom kaucu, jedu cokoladu i - mršave. nazovite odmah i dobit cete GRATIS vrecicu cokolade za mršavljenje!
|
|
tyros
Post Options
Thanks(0)
|
I još kažu da je laboratorijski testirano..Da samo, naravno da u njihovom laboratoriju kojemu nije cilj razotkriti nešto vec poznato, da je roba u falšu
|
|
|
|
amaranth
Cita FAQ Joined: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da u tome ima istine se svi bi to koristili, iskreno to je po mom mišljenju porez na budale.
|
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ka'e vama ljudi, pa opce poznato da se deblja SAMO od masti i da su masti lose
Zalosno zapravo |
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
živciraju me ljudi koji kukaju o svom izgledu, a ne bi ništa poduzeli da se promjene, kao i svoj cjelokupan nacin života, a kamo li ispustili koju kap znoja... pusti izgled, a zdravlje tek!
|
|
braanko
Cita FAQ Joined: 28 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
E pogotova sada u ovim toplim ljetnim danima je lako izgubiti koji kilogram. Samo malo vanka i koji kilometar trcanja i to je to...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |