Slobodno vreme |
Post Reply |
Author | |
Zeka
Cita FAQ Joined: 21 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Lipanj 2010 at 18:48 |
Cime se bavite i da li vam to ometa program teretane. Ja
licno dok sam isao u osnovnu skolu... imao sam problema sa pracenjem nastave i radnih navika, zbog teretane.. mada sada kad krenem u srednju neverujem da cu imati toliko vremena... Da li imam neke vrsnjake, koji dele slican problem samnom.. Takodje pitanje i za starije ljude.. Kako uspeju da se organizuju. Gledajuci mog caleta... Ode na posao u sedam ujutro, vrati se u sest. i sto on kaze nije mu ni na pamet sada da dize tegove :P... |
|
Breathless
Viden/a u gymu Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
Post Options
Thanks(0)
|
školu ne ubrajam u slobodno vrijeme.
Iako mi je ponekad teško uskladiti sve obaveze, nerijetko imam 7 sati nastave + zadace i ucenje. Ali ne dam se, znam da mogu kad hocu pa zato niti ne kukam previše. što se tice slobodnog vremena, kljucna je organizacija. Podijelim si vrijeme i onda nemam problema. |
|
"Najbrzi nacin da smiris um jest da pokrenes tijelo."
(Gabrielle Roth) ~ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |