smanjen unos kcal |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||
Frckolina
Cita FAQ Joined: 23 Rujan 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Imam 93 kilograma trenutno i visoka sam š67 cm. Evo, sa vježbanjem sam danas pocela. Potrudit cu se oko toga. Možda stvarno cudno zvuci, ali ja zaista ne uživam u hrani. Zato mi je valjda teško više kalorija unijeti. |
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
S obzirom na toliki deficit cini mi se da ti se metabolizam vec naviknuo na manji unos hrane pa ni neces gubit na kilazi. nije stvar " Potrudit cu se oko toga. " nesto ne radis punim srcem tada ni nemas razloga za uspjehom. Dobra setnja je isto aktivna vjezba a ako nemas volje ista drugo radit odaber aktivnost koja ti pase pa makar to bilo plesuckanje u nekom ritmu i kod kuce. |
|||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|||
Spiral
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
93kg. na š67cm - i još š200kcl. dnevno... nemoguce... jednostavno - nemoguce. Možda je tipfeler, možda je rijec o 53kg. na tu visinu i taj kcl. unos... to bi vec išlo.
|
|||
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
S tako malim unosom kalorija mislim da ja ne bih imala stolicu nakon 3 mjeseca...
Probala sam i ja to al nakon 5 dana sam se pocela rušiti i prehladila... I naravno problemi sa stolicom iako sam pila puno vode i jela povrce i voce... Crijeva su mi iz to malo hrane izvukla sve živo pa je naravno nastupio zatvor i ostali problemi. A sada fino jedem ko prava cura i smršavila sam u 3mj 7kg... Vježbam 5x tjedno. Nema ništa od gladovanja... Cijelo tijelo mi se ucvrstilo posebno gluteus . I imam kondicije za nocne akrobacije... A to se gladovanjem nemože postici... A da ne pricam da može poceti opadati kosa od nedostatka vitamina... Gladovanjem se može jedino štedjeti i štrajkati! |
|||
hm
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja sam na š500 kalorija dnevno sad
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Aha ajd budi 3 mjeseca tako! Zašto si na š500? Ajd napiši šta jedeš, molim te pa da probam i ja možda ti je jelovnik bolje posložen nego moj... pa izdržiš...
|
|||
hm
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Uh, pa necu toliko dugo :) ma.. ja sam na nekoj kompliciranoj djeti za sportaše, mora se imati i iskustva sa određenim vrstama treninga i tako
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
*La_La*
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2010 Status: Offline Points: 81 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sam također u tjednu na otprilike š000 kcal dnevno i još uz to radim insanity :/ jednostavno mi je teško jest više kad su to ugl proteini koji imaju manju kalorijsku vrijednost, a ne mogu na silu trpat u sebe ...a vikendom je taj unos veci da ne usporim metabolizam (još više) pa si dozvolim kruh i slatko
|
|||
Winners never quit and quitters never win.
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Blago vama koji možete živjet na tako malom kalorijskom unosu, ja ne mogu odradit defku bez 3000 kcal |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
*La_La*
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne znam jel si sad 3. il 4. srednje al cek dok dođe matura pa da vidiš kako ce ti hrana bit zadnje na što ceš mislit
|
|||
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
3. sam, ali nije da nema obaveza ni sad što se tice škole. Radimo jedan projekt tako da svaku subotu trebam mejlat profesoru proracun koji ima jedno š00 formula, i tako svaku subotu Vjeruj mi da na to izgubim jedno 6-7 sati tjedno Još dodaj na to endo metabolizam (citaj: pojest cu sve šta ima doma ako me ne sprijecite) |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
*La_La*
Post Options
Thanks(0)
|
||
haha...ja mogu dugo izdržat bez hrane, al problem mi je što ne mogu stat jednom kad pocnem al sad je bolje, svako jutro se budim u panici da necu proc maturu i upisat faks pa se više fokusiram na ucenje |
|||
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma relax, ne znam hoceš li polagati sve predmete na višoj razini, ali npr. ove niže razine se mogu proci bez imalo pripreme |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
*La_La*
Post Options
Thanks(0)
|
||
samo mi je matka na nižoj, al proc cu ja to, samo se treba knjige primit :) i ovo je offtopic sram nas bilo
|
|||
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Haha, ne znam zašto vam matiša stvara takve probleme |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
*La_La*
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma nemoj da te sad dohvatim! ti si sigurno buduci polaznim fer-a il pmf-a!
|
|||
|
|||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |