Smrsaviti |
Post Reply |
Author | |
Socerlover
Cita FAQ Joined: 27 Kolovoz 2017 Location: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Kolovoz 2017 at 23:16 |
Dobar dan treba mi pomoc znaci ja nisam bas pre debel nego imam za tako reci mali trbuscic. Ali zelio bih imati ravan trbuh i poueljno trbusne misice. Znaci zelio bis znati ako mi proteini uz par vjezba mogu pomoci da smrsavim i obijem trbusne misice.
Ako mi ne pomognu proteini dali mi moze pomoci nesto drugo? |
|
Warrior98
Viden/a u gymu Joined: 28 Srpanj 2016 Location: Radoboj,Krapina Status: Offline Points: 198 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odgovor na tvoje pitanje je vjerojatno NE. Samo uzimanje whey ili bilo kojeg drugog proteina ti neće uz par vjezbi donijeti zeljene rezultate.
1.Prehrana 2.Trening otpora sa strateskim kardiovaskularnim treningom Prehrana ti se mora bazirati na namirnicama koje te dugo drze sitim,pune su vlakana,bjelančevina,sporo djelujućih UH i masti. Ovisno o tvojim potrebama,sam si moras odrediti koji ce ti makronutrijent biti dominantan ili podjela na 3 jednaka dijela. Buduci da je salo na trbuhu osjetljivo na ugljikohidrate,drzi ugljikohidrate oko treninga i cikliraj ih kroz dane u tjednu. Što se tiče treninga,ili utezi ili mašine ili vlastito tijelo,sve vece misicne skupine,kombinacija hipertrofije i snage. Kardiovaskularni trening ujutro natašte ili poslije treninga otpora. Pitaj.
|
|
"Exercise is the thing we must do to replicate the conditions under which our physiology was - and still is - adapted, the conditions under which we are physically normal."
|
|
Socerlover
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro
A dakle je i treniram nogomet nece potrosnja ugljikohidrata utjecati na moju snagui i izdrzljivost na treningu i utakmicama? |
|
Socerlover
Post Options
Thanks(0)
|
Dali bih onda umjesto ugljikohidrata mogao uzimati proteini jer svi kazu da su zasitni?
|
|
technoxx
Cita FAQ Joined: 31 Srpanj 2017 Location: e Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
kolko imas godina?
|
|
lucijaprsa12
Cita FAQ Joined: 01 Rujan 2015 Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nećeš smršaviti unosom jednog makronutrijenta u ovom slučaju proteina i vježbanja, niti jedan makronutrijent ne smije biti izostavljen. Jedi i ugljikohidrate, masti i proteine. Samo ih dobro moraš rasporediti kroz dan. A da bi smrsavio moraš biti 1000% predan prehrani i treningu, ali i odmoru
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |