smrzavanje na -š50/borba protiv celulita |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ajme ne mogu vjerovati koja "inovacija"...pa to je katastrofa!!!!!
da pokušaju i sa kiselinama :rolajz: ...otopi ti i pola tkiva, al glavno da je masa manja |
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
normalno, al poanta je u tome da ce ljudi svašta napravit samo da ne mrdnu dupencem Nije ti isto recimo otic na operaciju nosa ili grudi ili ic izvodit ovakve monade sa necim što se može sredit sa malo truda ;) |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
joj.... sad su poceli sa politikom da je sigurno djelotvorno ako je skupo... mislim to je porez na budale i ljencine.. svaka pomoc moze dobro doci, ali ipak ..700 evra.. pa kupi si sobno biciklo pa naganjaj u hladnom podrumu ...
a... sto se tice tzv kavitacije i to...pa to Aleksandra Grdic Smrdic reklamira, mislim manekenka jede spek i kobase, ima vise celulita nego moja baka i reklamira mi kavitacije... fffffffffffff gademmet |
||||
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kavitacija je nesto drugo,ona se radi ultra zvukom.
ovo ne znam kako se zove tacno,raspitam se pa vam javim. |
||||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Lega,ti si umanjena verzija Boga! |
||||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |