Snaga - bodyweight trening? |
Post Reply |
Author | ||
tapkovnica
Cita FAQ Joined: 15 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Kolovoz 2010 at 03:43 |
|
Je li moguce sa bodyweight treningom od 2 vježbe po mišicnoj grupi(3 serije po vježibi) sa maksimalnim brojem ponavljanja i opadajucim serijama(60 sec odmoraa) razviti snagu?
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Na koji tip snage misliš? |
||
Bane
Cita FAQ Joined: 02 Lipanj 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja mislim da misli onu snagu koju dobijes cjepanjem drva...
u narodu poznatija kao sirova snaga???? Edited by Bane |
||
mark
Cita FAQ Joined: 03 Listopad 2010 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bodyweight izazov za sve fitovce:
stavite na bench utega koliko ste teški... npr. ja imam 85 kg... znaci na štangu stavim 85kg. Radi se maksimum ponavljanja sa vlastitom težinom na benchu i odmah kad to završite idete na zgibove bez odmora i napravite max. zgibova moj rekord: bench:26 zgibovi:25 ukupno bodova:5š Probajte, bacite izazov u teretani ili u klubu. Ugodan trening |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da ziher cu to radit po teretani, i bez toga sam trn u oku jer uzmem sve utege i prljam sa magnezijom, šta bi bilo tek da idem okolo i nagovaram raju na izazov |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to ti je zato što si powerlifter pređi na BB i nemoj radit DL sa 250 kg pa te nece smarat zbog utega, i zemeš si gurtne jer ko je vidio bildera sa magnezijem |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe.. bas to.. Thorn ko zverka.. ja bi njemu mjesecno naplacivao teretanu s obzirom na to koliko koluta trosi Ja sam poceo koristit magnezij, al i spuzvu obicnu.. ona mi dosta pomogne da mi ne klizi uteg.. ali opet, kod vecih tezina, jednostavno mi ispada uteg.. slabe sake i stisak imam |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma daj i ovak preplacujem tu teretanu s obzirom na to kolko se ulaže u nju... tak da ono, il se moram borit s ostalom gamadi za tegove i kavez il da si napravim doma gym, a za ovo drugo nemam uvjeta
ma ljudi ce zaprljat majicu jer su se ocešali o teg na kojem je bilo malo magnezija..ono, promjena majice s vremena na vrijeme i malo detergenta ne bi škodlilo..uostalom, ideš u teretanu, ne ideš na kavu je***u |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A u teretanu gdje sam ja isao, muski dolaze u majicama da ja imam osjecaj da nemogu uopce dizat.. kao da imaju uska ronilacka odijela.. moraju zavadjat nekako zene
|
||
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
da da..klasika, gore uska majica, dolje trenerka jer šta ce ti noge zar ne |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha.. bas si pogodio.. pa sad u Puli kako sam bio, u teretani bilderi gromade.. sigurno šš5kg misica, zile po ramenima, bicepsu itd.. Naravno, u kanotijerama (majice bez rukava i otvoren prsni kos ).. a dolje siroka trenirka.. hmm.. i rade naravno izolacijske vjezbe za ramena i ledja, na spravama.. WTF?!?! A ja sa svojim pilecim listovima, kratke hlace da bit nemogu krace i udri po mrtvom dizanju.. I dodje meni voditelj, pita me kako mi se cini u toj teretani. I kazem da je dobro, i da upravo cu si slozit kavez. A on me blijedo gleda i pita da sto je to. Kazem ja: Power rack.. nista.. nikad culi |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
još si im trebao spomenut GHR i par fensi naziva tipa- da striktno paziš na ROM tokom ponavljanja jer ti je cilj totalno pogodit biceps femoris tokom mrtvog a iskljucit gluteus maximus ..mogu zamislit bljedoliki izraz lica tog lika
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam isao pokusat objasnit sto je kavez, na primjeru smith masine.. ali uzalud... |
||
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovo je sam još jedan dokaz da moš dobro izgledat bez imalo pojma o vježbanju |
||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bodyweight treninzima možeš raditi na snazi, treba biti snalažljiv. Puno je teže raditi npr. maksimalnu snagu samo sa vlastitom težinom nego sa šipkom, ali to ne znaci da je nemoguce. Do određene mjere to ide bez vecih problema, a kad postaneš nešto napredniji vježbac onda se treba snaci. Uglaqvnom, najveci problem predstavljaju noge. Jako je teško kvalitetno raditi snagu nogu bez dodatne težine, barem neke imrovizirane - ne mora biti klasicni uteg.
|
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Decki (davor, Thorn... ), otišli ste u offtopic.. pripazite na temu!
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |