sojin protein da ili ne? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Sijecanj 2013 at 23:29 |
||
Prvo i prvo samo da kažem 'osudjen' sam koristiti tu vrstu proteina zbog alergije na kravlje mlijeko...ali cujem razne price od ljudi da drasticno smanjunje razinu testosterona itd.što me zabrinjava pa me zanima koliko u svemu tome ima istine?
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Najbolje je soju nikako ne koristit pa tako ni njen protein, radije uzmi rizin protein, ili cak postoji kozji protein
|
|||
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tu ubrajas i izolat? I gdje si naso te proteine kozje i rizine?!?!
|
|||
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja cu imat sun warrior proteine uskoro opet. To ti je protein rize, bez ikakve kemije sa 98% apsorpcijom. Prvu posiljku sam svu prodao, pa sam narucio jos. Vanilija okus. To je vrhunski protein za ono ko kuzi malo pricu. Ako budes zainteresiran javi. Nekih 55 eura je 1kg(47 porcija po 16gr).
|
|||
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kad bi to trebao dobiti?
|
|||
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
do 15. ovog mjeseca najkasnije
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ka šta je extreme reka on ima rizine, a kozje san vidija na onoj myprotein stranici ali mi u hrv nemozemo direktno narucivat triba priko nekog dilera
|
|||
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
||
ajde javim ti se u pm pa se dogovorimo :) |
|||
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
||
ima jedna ženska iz Osijeka preko koje moš narucivat bilo šta sa bilo koje stranice a uzima samo 5kn provizije.. |
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
U cemu je kvaka, zašto samo 5 kn? |
|||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ide žena na kvantitetu valjda
|
|||
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
||
nemam pojima,ja sam vec narucivao i sve je u redu bilo... |
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jel to priko fejsa ili šta?
|
|||
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
Thx al nevidin u kategorijama da ti ima, al svakako dobro se sitila za ovo, može bit dobar nacin zarade
|
|||
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nego da se vratimo..citam da kazu da za sojin izolat ne vrijede ova 'pravila' sto se tice nekih nuspojava
|
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |