sojin protein da ili ne? |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
radije kupi bjelanjke u prahu nego soju
|
||
diinnoo
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gle soja je nedorecena namirnica. Oni koji su protiv nje(iz bilo kojeg razloga) naci ce hiljadu istraživanja koja ce potkrjepiti njihovu tvrdnju. Oni koji su za nju naci ce isto tako dosta istraživanja za svoju tvrdnju. Suma sumarum zašto uzimati nešto o cemu se vodi polemika da li je dobro ili ne, kada imamo stvari koje su provjereno dobre, i protiv kojih niko nema ništa. |
||
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nac ce neki i protiv wheya i kazeina svašta, ja san prvenstveno za krute namirnice, a ako iz bilo kojeg razloga nisu dostupne ili nešto onda whey i kazein, soju nikad u životu nisan okusija niti bi
|
||
diinnoo
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ne znam da je ijedno ozbiljnije istraživanje reko nešto loše za whey. |
||
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neznan ni ja, al svašta svak govori
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Markane, moze nutritivna i kcal vrijednost ? hvala |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nasla, thnx anyway |
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
drago mi je da sam pomogao iako ništa nisam napravio
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja vac unaprijed predvidim da si toliko drag da hoces pa zahvaljujem |
||
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
inace,potrošiti cu sada do kraja ovaj sojin protein koji imam (nekih 20ak dana još) a onda se bacam na kozji..kroz sljedeci tjedan mi dolazi onaj engleski..sve se može kad se hoce :D
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kozji bi triba bit super
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |