Sojine ljuskice |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako misliš, ne racunam kcal iz graha?
|
||
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa ne racunam grah , mahune jedino ako puno pojedem.
|
||
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Po meni je grah jedna od mocnijih namirnica, još u kombinaciji s rižom.. vrh, evo ti link, dosta opsežno o njemu, sve u svemu racunaš mahunu, a njega ne, neznam zasto ali bih prije njega racuna i pazia oko kalorija nego mahunu koja je dosta siromasnija kalorijama.
|
||
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma krivo si skužio ni mahune ni grah ne racunam, racunam samo da uzimam vlakna iz njih
|
||
Thor
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ahaa, ok
|
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Triba bi ih racunat ti na kemiji? Onda je to neko ti uvalija nešto, obicnu vodu
|
||
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako ceš radit na cistoj vodi bez soli,budi uvjeren da ce tek tada biti bljuvanja Jesi li probao sojine okruglice,lakše su za spremit od ljuspica,isto ih skuhaš i ocjediš i zapeceš na malo ulja i naravno hrpu zacina inace su za zbljuvat Imaš ih u konzumu i bili za kupit 200gr 6kn. Svaka cast ako ih možeš jesti tako skuhane |
||
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vec smo ti lijepo zmaj i ja rekli, ali ti ko da svjesno mlatiš ku.... po koprivama
Kao prvo mješaš WHEY protein koji je najbolji protein i koji se dobiva iz mljecnih preradjevina, A ovaj Soja GMO protein ti može pomoci jedino da ti rak na jetri izraste brže... Ja nebi jeo ni GMO voce, a kamoli soju koja je 100 puta nezdravija, koju vjerovatno neki turcin u podrumu uzgaja... Al tih 50g proteina ce ti više štete nego koristi napraviti.. Pa ti izvoli, radi kako hoceš, ali kasnije nemoj rec da ti nismo rekli |
||
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
||
Lola_zgb
Viden/a u gymu Joined: 31 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 127 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako tražiš nešto zdravo i da je izvor proteina preporucam Amaranth Ima ga za kupiti i u dm-u, bio&bio, može se staviti u dublju tavu, suhu koja se zagrije i onda te male kuglice pocnu pucati u sitne kokice :) Kokice se umiješaju u jogurt i eto super dorucka (za one koji vole jogurt). Ja sam od njih radila i popecke:)
|
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo nije GMO , piše da nije !
Ali je tako odvratno , na pocetku sam mislio da su zobene odvratne, ali ovo ! Mislim da cu si nekak sa blenderom zmiksati i popiti to xD Edited by Zvonimir Brle - 02 Veljaca 2013 at 17:46 |
||
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
|
Piše i u bibliji da je isus postojao, i piše u ustavu da su ubojstva i pljacke kažnjive, pa opet ubojice hodaju slobodno Više od 90% soje je GMO, pa sad baš ne vjerujem da se od tih 10% nešto našlo na policama konzuma ili kauflanda Edited by XQ - 02 Veljaca 2013 at 19:55 |
||
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma da je djMO budem ga pio , 50 g P dnevno samo iz toga ( imam kronicni nedostatak proteina u prehrani)
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije ti palo na pamet skuvat 150 grama jecma i 70gr lece, u toj kombinaciji imaš oko 750kcal oko 30gr proteina a ovo košta oko 2,5 kune sve skupa
Edited by zmaj - 03 Veljaca 2013 at 11:32 |
||
XQ
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pocni odma i steroide koristit, naspram soje oni su izvor zdravlja,a i napredak ce ti biti ogroman ;)
|
||
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ja sam samo u potrazi za namirnicama s puno proteina
@zmaj nisam ni znao za to, probat cu to nac @XQ -_-
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |