Sojine ljuskice |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma šalim se ja naravno, samo ti radi kako želiš, samo se potrudi da nadješ nekog donora za jetru :)
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jecam kilo oko 8-10 kuna, leca kilo oko 18-20 kn izvazes i skuvas, jeftino puno kcal za masu i kompletan AK profil
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
zmaj, bas sam te htjela nesto pitat u vezi tih biljnih proteina- biološka vrijednost biljnih proteina (osim sojinog proetina je izrazito niska zar ne? onda prema tome nije bitno ima li leca, kvinoja ili jecam puni ak profil ili ne..hmm
|
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joj ja sam probao sojine okruglice neki dan u mixu s intergralnom rizom, tjesteninom i piletinom, nije mi se bas dopalo, ali mislim da bih u nekom umaku bolje proslo, satarasu ili tak nest.
|
|
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
Puno su bolje kad se zapeku na malo ulja pa budu hrskave i onda pomješaju sa rižom itd,a ovako samo skuhane i pomješane I zacini jako poprave okus Edited by kokodak - 04 Veljaca 2013 at 15:02 |
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da su na dokumentarcima govorili kako nije istina da cijeli Daleki istok zivi na soji, veci samo najnizi slojevi... Zbog dostupnosti.
|
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Avangarde kombinacijon mahunarki i žitarica se dobije puni AK profil, nigdi nisan reka da je to primaran izvor jer i nije meni je meso, whey i kazein primarni izvor, ovi mi služi ka najjeftiniji nacin za unit dosta kvakitetnih UH a uz to iman nadopunu proteina, zato i nevolin vegetarijanstvo jer dame biljke nisu divoljne, tako da ako se ovo koristi ka nekakva nadopuna to je odlican izvor i je manja biološka vrjednost ali nema neke prevelike veze u tom smislu a šta se tice soje vec je dovoljno receno
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
znaci uvijek kombiniras uz meso onaj svoj miks jacam i leca ?
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne kombiniran uvik uz meso, oco ugl. Jeden samo ali ostali obroci su bazirani na mesu, wheyu, i kazeinu tako da mi jecam i leca zauzimaju svega 2Oak posto unosa proteina, sve drugo je iz životinjskih izvora
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve jasno |
|
Gabrijel7
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ponekad znam pojesti sojine medaljno (to je isto ko i ljuskice)..poanta je da kad se preliju vrucom vodom, i odstoji nekih 10.15 min, tek nakon toga ih treba tretirati kao "meso" zamisli to recimo kao smrznutu piletinu, prvo ju odmrznes pa je ides spremati, samo kaj soju nakon sto se prelije vrucom vodom i odstoji, ipak moze jesti al si se uvjerio da je odvratno..ja ih onda zacinim, specem na teflonki ko snicle, i onda kad ih izvadim na tanjur, prelijem sa malo domace vrhnje i meni je bomba jelo, samo kaj sam nakon toga brzo gladan ;)
|
|
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uopce nije potrebno da odstoji toliko puno,brži nacin ti je da ih kuhaš par minuta i dodaš malo praška za pecivo da brže omekšaju i odma ih ohladiš,iscjediš i tretiraš kao šniclu,za to sve ti treba najviše 15 min i spremne su za jesti Soja može biti jako ukusna,samo ju treba znati spremiti |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |