Sokovi / pica - što pijete? |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kod kuce voda, ako zaletim na "kavu", priuštim si janu od limuna a ako baš izađem van onda pivo, samo to je rijetkost!
Inace cu si tu i tamo pruštiti pivo, ali samo ako je dobro ( crni budwieser i crna kraljica u medi su mi najdraža crna) Edited by Iluvatar |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
poison eyes
Cita FAQ Joined: 31 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
potpisujem |
|
Dabog da crko' fejsbuk kad ga svako ima..
|
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
kao i vecina kuci se pije voda,a kad se ide van...hm
u 80% slucajeva jeger cola,A ostalo je corona ili haineken |
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
Voda! Vani mineralna, caj s limunom, eeeventualno neki vocni sok... Alkohol
možda 4x godišnje |
|
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovisi na cemu sam....piva za masu,rakija za definiciju
|
|
guls
Cita FAQ Joined: 27 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
A kaj bi covjek vani uopce mogao popiti, ajd u društvu pij vodu a opet u birtiji di idem van ziher nema takve stvari kao što su cijeđeni sokovi, zato se pije stock cola i vrcevi pive
|
|
Prasica
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 39 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znam da je H2O najzdravije pice. Prvo pitanje: mineralna gazirana ili obicna voda i u kojim dnevnim kolicinama? Drugo: koliko su zdravi negazirani sokovi (dosadno mi je piti samo vodu ili caj)? Molim preporuke. Trece: Osim alkohola i gaziranih pica, što još nije preporucljivo piti? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tvoj post je preseljen ovdje - u glavnu temu gdje se diskutira o picima i o tome što je zdravo piti. Odgovori na tvoja pitanja: š. obicna voda 2. sama si radi narancade i prirodne sokove 3. nije preporucljivo piti vece kolicine kave, cedevite i sl. napitaka Najbolje opcija za pice su: obicna voda, caj ili svježe cijeđeni sok! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
mare_
Cita FAQ Joined: 04 Listopad 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 92 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe ja sam stalno na zelenom ili od nedavno žutom caju i
vodi ili ponekad iscijeđenom soku.. trebate doživit da u 7mj u Zadru na +30 narucite zeleni caj, konobar me gledao kao da sam ravno s marsa pala |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
nista cudno,pij mineralnu zakon je,ja je pijen svaki dan, i ,,poko,, espresso |
|
Frank Zane
Cita FAQ Joined: 27 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma samo voda kod kuce,kad izadem cedevita ili
mineralna.Alkoh ne pijem,kad tad znam popit jedno bezalkoholno al rijetko. |
|
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preko dana kava i voda,navece kad odem sa društvom pijem jamnicu ili ponekad ledeni caj...
Kad mi se omakne da izađem vikendom onda bambus do ponoci pa od ponoci stock... |
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ledeni caj? po mom to je skriveni šecer :)
|
|
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije cak ni skriveni, sve lijepo piše. |
|
Strong is the new skinny.
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
š. voda
2. crni caj s mlijekom 3. kava (prije LI cardia) 4. kava s mlijekom (vani) 4. mineralna (vani ako mi se ne pije kava s mlijekom) |
|
bumbela
Cita FAQ Joined: 29 Rujan 2010 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
doma samo vodu i instant kavu s mlijekom, tu i tamo caj, po mogucnosti zeleni
u kaficu - ili kavu s mlijekom/bijelu kavu ili mineralnu, eventualno s okusom kiwana i limete ako mi baš treba energije onda i kod kuce i vani prolazi iskljucivo sok od cijeđene narance Edited by bumbela |
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |