Specijalno fitness izdanje "Mile" 90-tih |
Post Reply |
Author | |
perica
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Studeni 2007 at 01:16 |
Ako netko pripada generaciji sada u tridesetima molila bi za pomoc !? Nemam pojma vise kada ali negdje krajem 90-tih izasao je sjajno speciajlno fitness izdanje tadasnjeg zenskog casopisa "Mile". Izmedu mnogobrojnig fitness savjeta i prehrane bilo je prikazano i par zena koje su se natjecale u skidanju kg u rekordnom vremenu od 2š dan sa svojim fitness instruktorom.Bili su prikazani cjelodnevni programi: kucni radovi ,vjezbe , menui i potrosnje kalorija i sl...i sjajni rezultati.Ono sto zelim nekoga pitai da li je sacuvao primjerak toga broja..meni nestao bez traga ...zanima me naime taj fitness instruktor -pobjednice toga natjecaja jer je djelovao vrlo ucen i sa dobrim zdravim programima mrsavljenja...kako doci do njega..ma jasno mi je da sam dala tek povrsne podatke, ali mozda kome klikne i mozda prepozna o cemu govorim...jako bi cijenila dobitak ove informacije...hvala |
|
iskreno zahvalna
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zdrav program mrsavljenja u 2šdan....hm... šta se tice casopisa..nemam info.... ali sam morala ovo komentirati...sporry |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |