Spirutein i Oriflame |
Post Reply ![]() |
Author | ||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 11 Srpanj 2009 at 10:12 |
|
cula sam za dva nova proteinska napitka-Spirutein(razni okusi može se nabavit u ljekarnama) i Oriflame Wellness shakeovi. Jeste culi za to i bi li netko preporucio?
|
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nismo culi.....
|
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
Ne znam, mene sa svih strana obasipaju s tim.
![]() |
||
![]() |
||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
|
Nemoj se obracati na spammere...vjeruj jedino onima koji su taj proizvod isprobali (ali ne na reklami) ![]() |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
cudo kak te nitko ne obasipa sa wheyom ![]() |
||
![]() |
||
|
[/QUOTE] cudo kak te nitko ne obasipa sa wheyom
![]() A eto, meni uvik zapne za oko neka glamurozna reklama. ![]() Makar, Spirutein moš kupit jedino u ljekarni, pa mu to valjda daje nekakav kredibilitet? |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
![]() A eto, meni uvik zapne za oko neka glamurozna reklama. ![]() Makar, Spirutein moš kupit jedino u ljekarni, pa mu to valjda daje nekakav kredibilitet?[/QUOTE] A šta misliš zbog cega se u ljekarnama ne prodaje whey? Odnosno whey također možeš kupiti samo na određenim mjestima. Mislim na stranu sve, meni je dovoljno procitati neciju deklaraciju na proizvodu i sve mi je jasno ![]() |
||
![]() |
||
|
Dobro, gle, procitala sam na ovom portalu informativno o wheyu.
![]() ![]() I sad, ta mi sirutka više nije dostupna, pa bih si htjela uvrstit u prehranu zamjenu za to, dakle whey ili slicno, a nemam pojma koliko i kako se uzima, makar vjerujem da je to individualno. Dakle, koliko i kako bi ti preporucio jednoj stvarno mršavoj curi koja trenira radi izgradnje i ocuvanja kvalitetne mišicne mase? ![]() |
||
![]() |
||
|
Nadam se da ti je jasno da ta domaca sirutka nije isto što i whey protein? Tj. sirutka je puna UH-a i siromašna P-ima.
A da baciš oko na ovu temu? dopunski proteini i zene Edited by ThornOfFaith |
||
![]() |
||
|
Vidiš, vidiš. Evo, baš sam jutros citala neki clanak o sirutki(tekucoj) i to iz neke strucne knjige o prehrani kad tamo piše nemaš boljeg izvora proteina od takve sirutke. Znaci, bila sam u zabludi?
![]() Zahvaljujem na linku, odmah se bacam na citanje i javim se za eventualne dodatne konzultacije. ![]() |
||
![]() |
||
|
možda je rijec cisto o terminologiji i krivo korištenim izrazima. Sirutka, nusprodukt proizvode mlijeka - puna uh, malo p Whey sirutke, industrijski dobiven produkt sirutke, malo uh, puno p ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |