Splenda |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | |||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Fali wo...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
||
Ja i posni sir jedem s kakaom i šecerom ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
||
hehe... a dobro...;)
|
|||
![]() |
|||
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
||
neceš baš lako do rezultata ako si na definiciji ![]() |
|||
![]() |
|||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
||
Dobro, više se šalim sad u zadnjih par postova, volim slatko, ali isto koliko - toliko pazim, ali sad su oni dani u misecu, pa eto malcice pretjerujem u svemu ![]() |
|||
![]() |
|||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
||
Not good, not good. |
|||
![]() |
|||
||
Mislim da bi bolja alternativa bila: shake u mc'donaldsa od cokolade
![]() Svi sve doslovno shvacate, ja jedem apsolutno sve (naravno prevladava zdrava prehrana) i veliki sam gurman ![]() ![]() I totalno smo ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Samo kažemo kako ti to nije dobro...ipak nismo na coolinarka nego na fitness forumu;)
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Dijete božje onda ti je oprošteno. Za pokoru se pocasti obilnim obrokom u mc`dreku. Idi u miru! Treba još nekog odriješit grijeha? ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ma znam ja to ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
E dajte recite ko zna dižu li zaslađivaci inzulin navecer? Meni je super posni zasladiti navecer... Guglala sam ali ništa... Našla sam samo da Stevia navodno ne diže, a sad kako je s drugim zaslađivacima?
|
|||
![]() |
|||
Lovro ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
||
zaslađivaci su smece. ako baš mora biti slatko koristite šecer(ako se bojite obicnog,koristite fruktozu)ili steviju. umjetni zaslađivaci su otrov
|
|||
![]() |
|||
||
Nisam to pitala
![]() |
|||
![]() |
|||
Lovro ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
||
mislim da acesuflam k diže inzulin
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |