Sportski pozdrav |
Post Reply |
Author | |
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Travanj 2010 at 20:32 |
Evo posto sam jedno vrijeme na ovom forumu, bio bi red da se predstavim. Znaci treninzima sa kilazom sam se poceo bavit vec sa š4-ak godina kad sam za krizmu dobio benc klupu ( nije zahebancija ).U pocetku je to bila zafrkancija sa kolegama na bencu i bildanjem bicepsa . Tokom vremana sam malo pojacao "kucnu teretanu" gdje trenutno treniram i sviđa mi se home training gdje imam sve potrebno , evetualno mjesec-dva odem u fitness point i ubijem malo monotomiju. Bb literaturu sam poceo citati prije godinu-godinu i pol i stvarno me to zanima, pokusavam upit sto vise informacija vezanih za doticni sport . Prehranu sam sredio maksimalno prije par mjeseci posto sam endo/meso moram stvarno pazit sto jedem inace to nebu bilo dobro jer mi je cilj za š2-š5 mjeseci imat bf š0-ak % i 95 kg sto mislim da je realno, posto je trenutna sitacija bf š7-š8 % i 93 kg. eto da se zna 93-ce sam godiste, visina š84-5.
Edited by soner_9393 |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej, dobrodošao - vidim da si aktivan, ukljuci se u sve rasprave!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Zoki
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome iako si tu vec duže
citamo se |
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
tnx kate |
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ha, vec te znamo, al ajd, DOBRODOšAO!
|
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
Benvenuto... Poklon
|
|
Strong is the new skinny.
|
|
Ingrid-poledance
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav!
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Tnx svima
caksi tnx za poklon Edited by soner_9393 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |