New Posts New Posts RSS Feed - sprave
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Topic Closedsprave

Post Reply Post Reply Page  <1 2345>
Author
d3m0n View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Direct Link To This Post Posted: 06 Listopad 2008 at 14:04
Originally posted by Fresh Fresh wrote:

Stoperi i jesu hrpa obrambenih mišica :-)) Al daj mi reci kak si ti mislio s tom hrpom mišica nekog predriblat, brzo se kretat, opcenito igrati u napadu :-))
Inace možda bi trebo i povecat ancrobni dio treninga, al ponavljam nisam skroz profi (što znaci da mi primanja od toga nisu dovoljna da bi se mogao bavit samo tim).
To znaci da nemam dnevno 24 h vremena razmišljat o tome što cu i kada trenirati. Ovih š0 minuta dnevno intenzivnog ancrobnog mi super dođe, jer umjesto gubljenja 2 sata na to (dok se spremim, dođem do teretane, odradim trening, istuširam se, opet obucem, dođem doma), gotov sam u 20-ak minuta dnevno, s tim dijelom treninga.
Jednostavno, ovo mi je u dosadašnjem dijelu života i karijere optimum vremena, novaca i rezultata treninga..

P.S. Izjava da nije bitno koliko možeš trcat je potpuna besmislica, jer nije utakmica jedan napad, cilj je bezbroj puta ponavljati određene kretnje i radnje, u cilju otvaranja prostora za loptu "kroz obranu". A za realizaciju šanse treba ti koncentracije koje nemaš ako nemaš crobne kapacitete.
Naravno da i za ozbiljnu obranu trebaš uvijek imati koncentraciju i rezervu izdržljivosti da pokriješ eventualne kontre i slicno..

D3m0n ako si igro par puta na školskom protiv klinaca nemreš govorit koje su kvalitete potrebne za ozbiljan nogomet :-)

ako te bas zanima ne moras imat hrpu ko bb ali treba imat vise nego sto ti imas.Pogotovo ti trbusni su katastrofa pogotovo za nogometasa.

osobno trebo bi poradit na njim i to dosta.Za noge ne znam ali mislim da i na njima jer po ovome izgledas jako zgoljavo.zatim tu dolazi na red i ledja zbog same cvrstine trupa i fiksiranja kraljeznice.Nakon toga i sve ostale skupine.

Ako nisi znao teretana pomaze u kondiciskoj pripremi samo treba znat koje vjezbe radit i kojim intenzitetom.

zatim teretana umanjuje mogucnost povreda i pospjesuje zacjeljivanje vec nastalih.

eto jedan lik koji je prije par godina zavrsio dif rokno je s karika na glavu direkt i nis mu nije bilo,ama bas nista.Svi su se skupili oko njega,a profesor je mislio da mu je vrat strgan jer bila je to visina od šh i 70 cm.Zasto nije strgo nista jer je lik imo vrat da boli glava od teretane,a i ostatak tjela.Toliko su mu misici apsorbirali udarac da se izvuko smao s malom boli koja je prosla za 2 dana.Probaj ako ne vjerujes izvest 360 stupnjeva okret i pustit se kad budes na š80.Pa da vidim kako bi proso kad bi pao na strunjacu od 3 cm
Bez odmora nema ni napretka!
Back to Top
Fresh View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Direct Link To This Post Posted: 06 Listopad 2008 at 15:13
Hahahaha daj pokaži sliku svojih ak si tak pametan Ili ti je bed skinut majicu??

što se tice trbušnjaka ne kažem da su fenomenalni (nek cure ocijene http://profile.imageshack.us/user/tomica85/images/detail/#20 5/trbuhhw5.jpg), al ono što želim rec da sam ih ih dobio uz konkretan režim prehrane bez svakodnevnog mucenja u teretani.

što se tice rada u teretani, on je koristan za pripremu i prevenciju ozljeda, ali pretjerivanje s njom daje kontrcfekt!!

Edited by Fresh
Back to Top
d3m0n View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Direct Link To This Post Posted: 06 Listopad 2008 at 15:39
pa bed mi je jer nije ono top.Gle ima mojih slika na jednom drugom forumu koji se bavi iskljucivo bb

Tako da bi za vas fitness rekreativce to bilo jako jako cudno.

Prvo i osnovno sada mi je bf malo prevelik tako da mi se trbusni skoro nis ne ocrtavaju.Ali jbg to su ipak kile 97 kg.Posto sma powerlifter bb znaci sto vise kg s malo ponavljanja.Masne naslage mi se taloze na podrucju trbuha i nigdje drugdje.tak da imam malu skembicu,ali cuj svaki bb to razumije.Ostalima je to cudno.
Back to Top
Fresh View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Direct Link To This Post Posted: 06 Listopad 2008 at 16:01
Originally posted by d3m0n d3m0n wrote:

Tako da bi za vas fitness rekreativce to bilo jako jako cudno.

cekaj ti si fitness profesionalac ili ??
Back to Top
Hammerstrength View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Direct Link To This Post Posted: 06 Listopad 2008 at 16:11

Posto sma powerlifter bb znaci sto vise kg s malo ponavljanja.

Pojasni mi ovo? Ili si powerlifter ili si bb-er, ne možeš biti i jedno i drugo, osim ako nisi  Pudjanovski 
You can have it all, if you want it badly enough!
Back to Top
d3m0n View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Direct Link To This Post Posted: 06 Listopad 2008 at 16:14
Originally posted by Hammerstrength Hammerstrength wrote:

Posto sma powerlifter bb znaci sto vise kg s malo ponavljanja.

Pojasni mi ovo? Ili si powerlifter ili si bb-er, ne možeš biti i jedno i drugo, osim ako nisi  Pudjanovski 

Koristim i jedan i drugi stil.Kako koja vjezba.Ali jedino bench radim iskljucivo bb i zato su mi prsa bas ex.Prije sma znao radit i pl bench i s daskama i cim hukom ali eto.
Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Direct Link To This Post Posted: 06 Listopad 2008 at 20:44

Originally posted by dalila dalila wrote:

Ma sve je to ok...ali ja znam raditi ponekad sa profi nogometašima..i oni imaju više od š0minuta ancrobnog dijela treninga...
 I da..imaju trening u teretani iaoko je fresh bit ce ne voli... I nemam ništa protiv njegovih stavova...svatko ima pravo na mišljenje i dostupne podatke...pa neka izvoli... Moj savjet je da poveca ancrobni dio treninga....eto...to je sve 

Dalila hoceš rec da nešto fali mom trupu ??
Jesi vidjela sliku?? Baš me zanima mišljenje neutralne ženske osobe o tome..
Btw cime se baviš zapravo, ti si neka vrsta fitness instruktorice ili??

Viši fizioterapeut sam... Vidjela sam sliku... Al meni ne govori ništa slika...ono...slika je slika...stvarno stanje bi mogla procjeniti da radim sa tobom... Moje mišljenje je da trebaš više ancrobnog treninga...cisto radi prevencije ozljeda....Iako te nisam vidjela...ali š0min mi se jednostavno cini predugo...

Inace...neutralno mi se cini da ti fali malkice još mišicne mase... ali onako kako se ti osjecaš najbolje je najbitnije...eto...
Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Direct Link To This Post Posted: 06 Listopad 2008 at 21:44
@Fresh
na stranu tvoje mišljenje o teretanama, crobnim i ancrobnim aktivnostima, dodatcima prehrani, nogometu, rukometu i svim inim stvarima koje sam ovih dana prelistao (a tuđe mišljenje, ofkors, cijenim i poštujem, iako se u nekim stvarim i ne slažem)..

Hahahaha daj pokaži sliku svojih ak si tak pametan Ili ti je bed skinut majicu??

što se tice trbušnjaka ne kažem da su fenomenalni (nek cure ocijene http://profile.imageshack.us/user/tomica85/images/detail/#20 5/trbuhhw5.jpg), al ono što želim rec da sam ih ih dobio uz konkretan režim prehrane bez svakodnevnog mucenja u teretani.

što se tice rada u teretani, on je koristan za pripremu i prevenciju ozljeda, ali pretjerivanje s njom daje kontrcfekt!!

ne bih ti htio odgovarati tonom kakvim si ti demonu odgovorio, samo cu se osvrnuti na sliku.
http://profile.imageshack.us/user/tomica85/images/detail/#20 5/trbuhhw5.jpg

bez lažne skromnosti, samoga sebe smatram pocetnikom u ovom sportu
(iako je to ustvari smiješno s obzirom otkada idem u teretanu,
ali kako sam nikada dovoljno uporan, nakon više pauza od nekoliko mjeseci - naravno da sam uvijek na pocetku)
nego da se vratim na misao, ovako citajuci nekoliko tvojih recenica, a pogotovo ovu koja me ubola
"Hahahaha daj pokaži sliku svojih ak si tak pametan
Ili ti je bed skinut majicu??"

, onda se usuđujem reci da sa svojih š6 godina imam puno ljepše "trbušnjake" nego tvoji uslikani, što svakako ne ide u prilog tvojoj prepotenciji i bahatosti u ovom i još nekim postovima

nisam cura, ali sam si dao slobode pa prokomentirao

Back to Top
d3m0n View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Direct Link To This Post Posted: 06 Listopad 2008 at 22:17
Originally posted by Lega Lega wrote:

@Fresh
na stranu tvoje mišljenje o teretanama, crobnim i ancrobnim aktivnostima, dodatcima prehrani, nogometu, rukometu i svim inim stvarima koje sam ovih dana prelistao (a tuđe mišljenje, ofkors, cijenim i poštujem, iako se u nekim stvarim i ne slažem)..

ne bih ti htio odgovarati tonom kakvim si ti demonu odgovorio, samo cu se osvrnuti na sliku.
http://profile.imageshack.us/user/tomica85/images/detail/#20 5/trbuhhw5.jpg

bez lažne skromnosti, samoga sebe smatram pocetnikom u ovom sportu
(iako je to ustvari smiješno s obzirom otkada idem u teretanu,
ali kako sam nikada dovoljno uporan, nakon više pauza od nekoliko mjeseci - naravno da sam uvijek na pocetku)
nego da se vratim na misao, ovako citajuci nekoliko tvojih recenica, a pogotovo ovu koja me ubola
"Hahahaha daj pokaži sliku svojih ak si tak pametan
Ili ti je bed skinut majicu??"

, onda se usuđujem reci da sa svojih š6 godina imam puno ljepše "trbušnjake" nego tvoji uslikani, što svakako ne ide u prilog tvojoj prepotenciji i bahatosti u ovom i još nekim postovima

nisam cura, ali sam si dao slobode pa prokomentirao

spusteno na lijep nacin

to care.

Ma gle to s š6 godian da imas dobre trbusne ne bi te trebalo cudit.Imas nizak bf i svako vjezbanje jako dobro istice ih.Premda to ima i flash on to ne koristi kako spada.

Inace lega tvoje je vrijeme stvoreno da radis na trbusnima.Ustvari preporucio bi ti da samo radis prednje trbusne gornje i donje,a da kose izbjegavas posto bi tako prosirio trup koji ti u tvojim godinama ne treba.Bacis se na ledja(takozvana orlova krila) i na trapezus i nema djevojke od š5-š8 godina koja ce ti odolit.ustalom dosta ljudi misli da su ruke vazne sto se vecini cura kod mladjih deckiju cak i ne dopada.To tek kad malo ostaris onda.
Back to Top
Fresh View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Direct Link To This Post Posted: 06 Listopad 2008 at 22:29
Pa slobodno ti komentiraj.
Ja nisam rekao da su trbušnjaci idealni, niti sam prepotentno išta komentirao, ja sam samo rekao da sam takve trbušnjake dobio sa š0 minuta dnevno ancrobnog treninga.
Sad da li se nekom sviđaju ili ne, da li netko ima bolje ili ne, to nije moj problem..
Realno ja sam sasvim zadovoljan sa omjerom uloženog truda(š0 minuta ancrobnog dnevno doma) i dobivenih rezultata.
I mislim da je sasvim u redu odgovoriti malo sarkasticno na izjavu kako moji rezultati ne valjaju:-)

Također sam potpuno uvjeren da bi uz ovaj bazni režim prehrane, uz neke preinake, mogao primijeniti i na fitness, potpuno se koncentrirati na pojacani crobni trening, tada bi i trbušni mišici dodatno ojacali, odgovarajuci intenzitetu treninga .
Sada su na prvom mjestu performanse na terenu, a za to mi je mišicna masa sasvim dovoljna.

Edited by Fresh
Back to Top
d3m0n View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Direct Link To This Post Posted: 06 Listopad 2008 at 22:50

Pa slobodno ti komentiraj.
Sada su na prvom mjestu performanse na terenu, a za to mi je mišicna masa sasvim dovoljna.

Po onoj slici modza ce ti zvucit jako okrutno ali je bas i nemas.S takvom kilazom si vise za pilates i fitness nego za teretanu.Ali opet nista nije nemoguce.

jedno pitanje koliki ti je opseg struka oko pupka a koliki ti je opseg bedara i jedne noge godnjega djela i iznad koljena.
Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Direct Link To This Post Posted: 06 Listopad 2008 at 23:05
A jesi ti ikad radio pilates , kad ga njemu preporucaš?
Back to Top
Fresh View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Direct Link To This Post Posted: 06 Listopad 2008 at 23:13
Gle po stoti put, ne treba mi više mase jer cu izgubit na pokretljivosti, a opseg mi se ne da mjerit.
Uostalom ak poželim za mjesec dana rada u teretani mogu dobit sigurno 5 kila dobre mase, al mi to nije u cilju..

Back to Top
d3m0n View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Direct Link To This Post Posted: 06 Listopad 2008 at 23:33

Gle po stoti put, ne treba mi više mase jer cu izgubit na pokretljivosti, a opseg mi se ne da mjerit.
Uostalom ak poželim za mjesec dana rada u teretani mogu dobit sigurno 5 kila dobre mase, al mi to nije u cilju..

eto sad tek vidim koliki si neznalica za teretanu i za opcenito dobivanje mase.

Za dobivanje 5 kg misicne mase u mjesec dana trebo bi dnevno dobit š66g cistih misica odnosno da ti se u misic asorbira toliko proteina.Sto je dragi moj nemoguce.Cuj jos jednom N E M O G U C E.

S ovim zavrsavam poglavlje i zakljucujem da nemas pojma.

Sljedece pitanje ili upit???
Back to Top
Signorina View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Direct Link To This Post Posted: 07 Listopad 2008 at 00:00

S takvom kilazom si vise za pilates i fitness nego za teretanu.

Mene zanima kaj ti ovo znaci?

A i Dalila ti je postavila pitanje na prethodnoj stranici.
Back to Top
d3m0n View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Direct Link To This Post Posted: 07 Listopad 2008 at 00:44
Originally posted by dalila dalila wrote:

A jesi ti ikad radio pilates , kad ga njemu preporucaš?

pa probo sam jednom jer me cura i njene frendice nagovorile da idem.Cuj nije lose ali nije moj stih.

Osto bi mozda jedno sta u toj bas grupi su sve cure bile do 27-28 godina,ali posto mi cura ide u tu grupu nsiam tio pa tako nisam ni iso.Cuj stvarno je ok i nemam nista protiv toga,ali nije moj stih osim sta bi gledo guze okolo,ali ajde...

Inace jako dobar nacin da se isto tako stekne neka odredjena figura,mnogi misle da si vjezbe lagane ali stvarno ima paklenih.

Originally posted by Signorina Signorina wrote:

S takvom kilazom si vise za pilates i fitness nego za teretanu.

Mene zanima kaj ti ovo znaci?

pa posto je nogometas i kao ne voli teretanu ima gadne predrasude prema bb nek ide na to,a i gradja mu nije bas za BB,a kao u cilju mu je ostat tako zgoljav.Pa zat kad vec oce nek se nit ne prima teretane ali nek i ne valja gluposti kao ono 5kg misicne mase da moze nabit za mejsec dana.za to normalnom covjeku treba 8 mejseci(cistog misicnog tkiva ako pravilno radi i hrani se).hebote bb ne mogu navuc 5 kg u mejsec dana a on bi mogo.SVASTA!!!

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 2345>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.