Sretan Božić i Nova godina 2015 |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Prosinac 2014 at 22:08 |
FITovci,
blagdani se bliže, sutra je badnjak, stoga vam cijeli fitness.com.hr tim želi sretan i blagoslovljen Božić te sve NAJBOLJE u Novoj 2015. godini. Počastite se finom klopicom, kolačićima i lijepo se zabavite s familijom i društvom. Javite nam koje FIT kolače ćete raditi, podijelite recepte s nama. Javite nam kako ćete proslaviti Novu godinu. Pazite na unos alkohola! Budite veseli, društveni i javite se u ispovjedaonicu poslije vikenda! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Zoki Ja se također unaprijed pridružujem lijepim željama i čestitkama i želim vam svima da mi se fino odmorite, zabavite i napapajte - dajte si gušta, kasnije ćemo ispravljati ako što bude trebalo Sretno!
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Fortitudo
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2014 Status: Offline Points: 104 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala, također Kako je u mene krenulo ja bi već sada trebao u ispovjedaonicu
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam još dobra
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Zoki, Lijepe praznike tebi takođe, kao i svima ostalima.
Neću tradicionalnu kuhinju kvariti "fit" kolačima i sličnim,ovo je vrijemme opuštanja :) samo pamet u glavu, ne prežderavati se svakodnevno, sve više ljudi za vrijeme praznika završi u bolnicama :( |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve najbolje svima, uživajte!
Nemojte previše u ispovijedaonicu |
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pridružujem se čestitkama, sretan vam Božić i puno sreće, zdravlja, ljubavi i veselja u Novoj 2015 godini!
|
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
bejb
Viden/a u gymu Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve najljepse svima, i neka vam se ostvare sve zelje!!!
|
|
ero-sa-ovoga
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2014 Location: Rijeka Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
|
Čestit i blagoslovljen Božić svima koji danas slave!!Uživajte uz svoje najdraže!!
|
|
Mens sana in corpore sano!
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Takodjer svima zelim sretan i blagoslovljen Bozic.
|
|
FitKralj
Cita FAQ Joined: 04 Srpanj 2014 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fit ekipa sretan vam Božić
|
|
classified
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2014 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo da se i ja pridružim čestitkama, sretan i blagoslovljen Božić želim svima vama i vašim obiteljima! Naravno fino budemo papali ali polagano, bez pretjerivanja i sve bude dobro :)
Ugodne blagdane! :)
|
|
Fall seven times and stand up eight
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretan Bozic svima... I uskoro nova 2015. godina :))
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Još jednom svima sve najbolje u Novoj, budite mi sretni i fit |
|
|
Fortitudo
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2014 Status: Offline Points: 104 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pridružujem se čestitkama Želim vam sve najbolje i da vam se sve želje ostvare
Edited by Fortitudo - 01 Sijecanj 2015 at 14:22 |
|
Da biste uspjeli, vasa zelja za uspjehom mora biti veca od vaseg straha da ne uspijete!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |