Sretan Božic i Nova Godina |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | |
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zelim svima Sretan Bozic i ugodne blagdane
|
|
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svima želim Sretan Božic!
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja se pridružujem dobrim željama.... sretan Božic, dobro se odmorite, napapajte i uživajte..... i nemojte zaboraviti na vježbanje ipak...
|
|
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
takoðer, sretan Božic, have fun
|
|
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
< http-equiv="Cšš1;ntent-" cššš;ntent="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" cššš;ntent="Word.">< name="Generator" cššš;ntent="Microsoft Word 1š">< name="Originator" cššš;ntent="Microsoft Word 1š">
Nocas sanjajte divan
san, s mirom slavite Badnji dan, nek Vam radost kroz dom tece, s mirom slavite
Badnje vecer! Nek Vam srecom dom zablista na roðendan Boga Krista! :)
|
|
nema neæu, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretan božic cjeloj ekipi,sad udarajte po mastima i ugljikohidratima a trenirat cemo poslije ovih praznika,sad samo alkohol i prava domaca hrana...
|
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Takoðer sretan Božic i ugodne blagdane želim svim fitovcima te puno srece, ljubavi, zdravlja i uspjeha!
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretan vam Božic ekipa i fino mi papajte
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
< http-equiv="Cšš1;ntent-" cššš;ntent="text/; charset=utf-8">< name="ProgId" cššš;ntent="Word.">< name="Generator" cššš;ntent="Microsoft Word 1š">< name="Originator" cššš;ntent="Microsoft Word 1š">
Puno zdravlja i
veselja, ljubavi, love, prijatelja! A još više radosti i mira dok božicna
pjesma svira! Još za pršut oštar nožic i nek Vam je SRETAN BOŽIc! :)
|
|
|
|
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svima sve najbolje tijekom blagdana i od mene, puno srece, zdravlja i svega lijepoga!!!
|
|
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nece me biti sad par dana pa sam eto malo uranio s porukom!
FITovci, želim vam sve najbolje za Novu godinu!! Puno novaca, zdravlja, zdravih obroka, jakih treninga i sve što si sami želite! Evo za momke cestitka.. Soner i Illy su zaduženi za red i mir na forumu.. Pripazite na kolicinu alkohola i javite nam kako je bilo.. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
U novoj godini sa novim pobjedama..vidimo se u ovim okvirima! A do tada.. super zabava i svima ŽIVJELI! |
|
buci-buci1
Post Options
Thanks(0)
|
²*²°.²*.²°².*★* Happy*★* š2290;*
|
|
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ljudici, sretna Nova godina.... Uživajte i dobar provod veceras.... ;) Ja ode trenkati.... |
|
Loli
Cita FAQ Joined: 28 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svim forumašima sretna Nova godina ,puno srece ,zdravlja i svega i što pželite od jedne iz Splita
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretna Nova 20šš. godina svima!!!
|
|
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |