Sretan Božic i Nova Godina |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Author | |||||
Lola88 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
SRETNA NOVA GODINA!!!!!!!!!!
|
|||||
G.
|
|||||
![]() |
|||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||||
Ekipa, Sretna Nova godina svima, sve najbolje i želim vam još puno novih mišica i još puno podignutih kila!
![]() |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
![]() |
|||||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||||
FITovci,
gdje ste proslavili Novu godinu i kako ste se proveli? ![]() |
|||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||||
![]() |
|||||
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
||||
Ja sam Novu docekala u trku! da, da.. trcala sam do gl.trga da bi stigla na odbrojavanje i nisam stigla.. ostatak veceri sam provela muvajuci i na kraju u jednom clubu plesuci! Sve u svemu dobar pocetak godine - uganuta noga, natucene potkoljenice i laktovi..kako mi je to samo uspjelo |
|||||
![]() |
|||||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||||
U jednom restoranu.. nisam pio, samo jeo.. 3š. sam imao 88 kg, a š. ujutro 92.5 ![]() ![]() ![]() |
|||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||||
![]() |
|||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sad ovaj tjedan odmah detoksikacija ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||||
hehe.. bome skidanje.. ajde da je ostalo na tome, nego kolaci š. pa 2...hhe.. a 20.š. borba, pa 6.2... treba skidat kile.. |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
||||
OMG ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
LiveStrong
|
|||||
![]() |
|||||
||||
hehe.. ko da sam iz gladi pobjegao.. a 20.šš. sam imao 84 ![]() ![]() danas pocela 2 treninga dnevno i rezim prehrane ![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
||||
borba je uskoro
![]() |
|||||
LiveStrong
|
|||||
![]() |
|||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||||
Ja cu samo rec da trenutno imam 96 kg ![]() I da, odjebal sam definiciju, idemo napucat malo mase pa cu se zdefkat pred ljeto. |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Kako odgađaš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() totalno si lijen za to, ajde priznaj ![]() |
|||||
LiveStrong
|
|||||
![]() |
|||||
||||
A cuj, bio sam na defki od 5. do 9. mjeseca, onda neko održavanje, i sad masa, prerano mi je nekak za defku, tek je š. mjesec ![]() I, probaj radit wendlera na 2000 kcal, smrt, hodajuci zombi sam bio ![]() ![]() Trenutno sam na nekih 3500 kcal, taman, istina da je strukic 95 cm al su i ramena š4š bmk ![]() ![]() |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
wendler... to ono 5/3/š sth sth da, 3500 je taman za neku kvalitetnu masu, al strukic raste bogme iz dana u dan vidim ![]() kolko ona misliš još tak, pred ljeto, kaj to znaci, 4-5 mj? ramena ![]() znaš da sam uzela metar sad da vidim kolko je to ![]() Edited by zika |
|||||
LiveStrong
|
|||||
![]() |
|||||
||||
kao ormar
![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
||||
ja sam isto još uvijek na amsi, defka krece pred ljeto, kad malo otopli ![]() ![]() |
|||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |