Sretan Božic i Nova Godina |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | |||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
klinjo kako jako ja ne vjerujem stvarno ima svakakvih budala na forumima |
|||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Kome se obracaš? |
|||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ja mislim da sam bio pijan tu noc kad sam prco tog lika, iii daa, ja jako volim internet jake tipove, mogu se kladit da bi taj lik malo drugacije odreagirao da me prcao uživo tj. nebi me prcao u živo @ Zika Da, wendler je 53š @ zoki ma joj, komlicirano je kome se obraca, prica je o jednom tipu koji me nazvao klinjom, eto Edited by soner_9393 |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
maaa ti si bio skroz trijezan tu noc e, lik je inace š7š AHA -.... što ceš sad KLINJO |
|||||
LiveStrong
|
|||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
klinjoooooo prejako, totalni šaban neki
|
|||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ma internet je prepun šabana, u to sam se uvjerio
I ono, ne kužim kakve veze godine imaju sa znanjem, zrelosti i šta ti ja znam s cim sve, godine su samo brojka, jelda |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Zbilja jesu!
Ima jedan trener u mojoj teretani, lik ima 28 GODINA i pitam ga nešto vezano za vježbe za prsa, ovisi li koju vježbu izvodim prije i nekaj sl. (makar sam znala kak treba, al me živcira i stalno ga nekaj propitkujem jer znam da nema pojma) i onda se samo izvuko, da kaj je meni, ja sam ŽENSKO, CURE NE TREBAJU TO RADIT, ONE SAMO NEK RADE TRBUH, GUZU i NOGE!!! budala žešca |
|||||
LiveStrong
|
|||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Takvim osobama treba zabranit rad u teretani. Vecina tih trenera nebi znala pokazat pravilnu izvedbu nekih osnovnih vježbi. Glavno je da zna kak se radi benc, pregib bucicama i izolacija za podlaktice, a mrtvo dizanje, cucanj i good mornig se ne trebaju radit jer štete kicmi, wtf Edited by soner_9393 |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
dobro ti je lik i rekao |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ne izazivaj šalu na stranu, svatko ima svoje ciljeve i trener koji ih ne poštuje i ne zna kako te dovest to tamo, usmjerit pravim savjetima uopce ne treba radit taj posao opcenito sam osjetljiva na individualizaciju programa u teretanama i sl., tako da se baš i ne znam zezat na tu temu |
|||||
LiveStrong
|
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
moje mišljenje je da cure ne trebaju raditi izolacije za prsa.. ( ako nisu natjecateljice) dovoljno ce ih pogoditi neke compund vježbe tipa sklekovi, dipsi, možda bench itd |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Pa i pricam o potisku bucicama, leptir spravi, sklekovima!!!
Ne znam koje si ti vježbe imao u glavi |
|||||
LiveStrong
|
|||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||
leptir sprava? potisak bucicama.. ti ga radiš? ako da, zašto? |
|||||
|||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Ja bi ti reko da sta uopce radis u teretani.. idi vozit rolerice curo.. |
|||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||||
sviđa mi se kad vidim pectoralis major u ogledalu dovoljan razlog ili |
|||||
LiveStrong
|
|||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||||
AHAHAHAHAHAHAH sve vas treba spenkat |
|||||
LiveStrong
|
|||||
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |