Sretan Božic i Nova Godina |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Author | |||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
klinjo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||||
Kome se obracaš? |
|||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||||
![]() |
|||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||||
Ja mislim da sam bio pijan tu noc kad sam prco tog lika, iii daa, ja jako volim internet jake tipove, mogu se kladit da bi taj lik malo drugacije odreagirao da me prcao uživo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @ Zika Da, wendler je 53š ![]() @ zoki ma joj, komlicirano je kome se obraca, prica je o jednom tipu koji me nazvao klinjom, eto ![]() Edited by soner_9393 |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
![]() |
|||||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
||||
maaa ti si bio skroz trijezan tu noc ![]() e, lik je inace š7š ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
LiveStrong
|
|||||
![]() |
|||||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||||
klinjoooooo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||||
Ma internet je prepun šabana, u to sam se uvjerio
![]() ![]() I ono, ne kužim kakve veze godine imaju sa znanjem, zrelosti i šta ti ja znam s cim sve, godine su samo brojka, jelda ![]() |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
![]() |
|||||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
||||
Zbilja jesu!
Ima jedan trener u mojoj teretani, lik ima 28 GODINA i pitam ga nešto vezano za vježbe za prsa, ovisi li koju vježbu izvodim prije i nekaj sl. (makar sam znala kak treba, al me živcira i stalno ga nekaj propitkujem jer znam da nema pojma) i onda se samo izvuko, da kaj je meni, ja sam ŽENSKO, CURE NE TREBAJU TO RADIT, ONE SAMO NEK RADE TRBUH, GUZU i NOGE!!! ![]() |
|||||
LiveStrong
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Takvim osobama treba zabranit rad u teretani. Vecina tih trenera nebi znala pokazat pravilnu izvedbu nekih osnovnih vježbi. Glavno je da zna kak se radi benc, pregib bucicama i izolacija za podlaktice, a mrtvo dizanje, cucanj i good mornig se ne trebaju radit jer štete kicmi, wtf ![]() ![]() ![]() Edited by soner_9393 |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
![]() |
|||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||||
dobro ti je lik i rekao ![]() |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||||
![]() |
|||||
||||
ne izazivaj ![]() šalu na stranu, svatko ima svoje ciljeve i trener koji ih ne poštuje i ne zna kako te dovest to tamo, usmjerit pravim savjetima uopce ne treba radit taj posao opcenito sam osjetljiva na individualizaciju programa u teretanama i sl., tako da se baš i ne znam zezat na tu temu ![]() |
|||||
LiveStrong
|
|||||
![]() |
|||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
||||
moje mišljenje je da cure ne trebaju raditi izolacije za prsa.. ( ako nisu natjecateljice) dovoljno ce ih pogoditi neke compund vježbe tipa sklekovi, dipsi, možda bench itd |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||||
![]() |
|||||
||||
Pa i pricam o potisku bucicama, leptir spravi, sklekovima!!!
Ne znam koje si ti vježbe imao u glavi ![]() |
|||||
LiveStrong
|
|||||
![]() |
|||||
||||
leptir sprava? potisak bucicama.. ti ga radiš? ako da, zašto? |
|||||
|||||
![]() |
|||||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||||
Ja bi ti reko da sta uopce radis u teretani.. idi vozit rolerice curo.. ![]() ![]() |
|||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||||
![]() |
|||||
||||
sviđa mi se kad vidim pectoralis major u ogledalu ![]() dovoljan razlog ili ![]() |
|||||
LiveStrong
|
|||||
![]() |
|||||
||||
AHAHAHAHAHAHAH ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sve vas treba spenkat ![]() |
|||||
LiveStrong
|
|||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |