Sretan Uskrs! |
Post Reply |
Author | ||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Travanj 2009 at 09:49 |
|
Evo sve najbolje ljudovi, fino se napapajte, obavite sve što treba i uživajte u slobodnim danima
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pridružujem se cestitkama, i svim forumašima želim sretne i blagoslovljene blagdane!
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sretan Uskrs svima!
Pazite koliko cete . Ljeto je tu. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pridružujem se cestitkama!
Pretjerao sam sa a još nije gotov dan..nece biti dobro. |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fala ljudi! Također svima sritan Uskrs! E da, bome sam i ja pretjerala sa papicom, ali ne sa janjetinom nego s kolacima
Ništa evo idem se sad dobro dobro izznojiti |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pricaj mi...jedva dišem i samo sjedim i zumbarim koliko mi je loše. Također slijedi jedno vecernje znojenje |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uuu evo ja se sad dobro izznojila, ali svejedno sam sita još uvik |
||
Silent assassin
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sretan Uskrs svima(sa zakašnjenjem)...nadam se da nisam jedini koji je previše pojeo ovih dana
|
||
Precise, quiet and deadly...
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam valjda jedina koja ostaje gladna preko blagdana.
Moja mama, naime, svaki blagdanski rucak radi - janjetinu, a ja je taaaako ne volim...... A kolace uvijek gledam dok ih mama radi (ili ih ja radim) pa kad vidim taj silni šecer i margarin na hrpi - big NO NO! Kvragec..... |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Theia jednom se živi, od neceg se mora umrijet |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisi dok svi oko mene arlaucu gušeci se treci dan zaredom u šunki i kolacima, ja placem za svojom rutinom i 5 manjih obroka dnevno.. još sam u subotu ostao bez posnog sira, pa cekao do danas |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo jedan uskršnji paradoks: naravno da sam se ubijao u svemu i svacem, ala hedonist na potenciju, i jucer ujutro se spremam za predavanje i oblacim hlace, stežem remen do zadnje rupice kad ono prostora koliko hoceš u struku...btw, inace mi bude taman. Nisam mogao vjerovati. Dobro jest da je bio pojacan kardio tih dana, ali s obzirom na pojedeno heh, g-fluksara ocito
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kad smo kod posnog, kad sam išla doma mama mi je rekla "I nemoj zaboraviti onaj svoj sir uzeti, to ti nitko nece jesti!!" |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |