Sta je u pitanju? |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
bejb
Viden/a u gymu Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Često su ti obroci i njihova učestalost i stvar navike. Npr. ja jedem 6-7 obroka u danu jer sam tako navikla i organizam mi točno traži hranu svaka 2-3 sata. Istina, nekome paše imati samo 3 obroka. Po meni je jedino mjerilo rezultat: ako ti s 3 obroka postižeš ono što želiš, onda se drži toga. Ako rezultata nema, onda uvodiš neke izmjene.
Svi mi se pravimo pametni i mislimo da je naš način najbolji, ali najbolji je za nas, i mozda ni za koga drugoga na svijetu. ;) |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Tatjana
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2015 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jesti cu zdravo pa cu vidjeti rezultate, a kad smo vec kod rezultata, bukvalno nisam nista jela i nisam skinula niti jednu kilu,medjutim sinoc kao sto sam vec napisala sam se prezderala i maloprije odlucim da se izvagam,da vidim da li sam dobila sta od one silne hrane sinoc, medjutim kila je manje :D Bas sam se iznenadila.
|
|
vakadije
Cita FAQ Joined: 09 Ožujak 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne možeš ništa ne jesti i gubiti kile. Tijelo onda od šoka zadržava svu hranu koju povremeno pojedeš. Ja sam izgubila 10 kg u 4-5 mjeseci, ali samo zato jer sam promjenila prehrambene navike ( u suradnji sa nutricionisticom koja mi je odredila zabranjene namirnice, doduše neke i zbog zdrastvenih problema). A jedem više puta tokom dana jer me tako pita tijelo ( gladna sam nakon par sati ) . Od voća jer ima puno šećera izbacit naranču, bananu, smokve, grožđe.
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Toliko je toga napisano o štetnosti izgladnjivanja i besmislenosti takvog "mršavljenja" da je nepotrebno sad to ponavljati. ŽJedino što ćeš postići izgladnjivanjem je raspadanje mišića, gomilanje masti od to sitno hrane sto pojedes i ugrozavanje zdravlja. Sumnjam da je to ono sto zelis.
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
Tatjana
Post Options
Thanks(0)
|
Ma naravno da ne zelim .. Drago mi je sto mi se apetit poboljsava .. a Vakadije Banana mi je i u zobenim i u sejkovima i palacinkama glavni sastojak :D nisam sad znala da sprecava mrsavljenje..bas i kad trazim recepte za sejkove ili neki dorucak vecinom je Banana.
|
|
bejb
Viden/a u gymu Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
Post Options
Thanks(0)
|
glede prvog pasusa, za mene je najbolje ono sto me tjera da manje jedem, a to nije 5 obroka nikako, jer ako stalno muckam 5-6, ja lako zavrsim na 8-9 a to nije ono sto zelim. meni je potreban odmak od hrane i fokus na druge stvari.
|
|
ZorroRi
Post Options
Thanks(1)
|
Evo ti ovdje milijun ideja za doručak:
upit=doru%C4%8Dakhttps://www.fitness.com.hr/search.aspx?upit=doru%C4%8Dak Samo biraj koji želiš i jedi. Edited by ZorroRi - 10 Ožujak 2015 at 16:55 |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Tatjana
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno je ovo :D malo sam istrazivala za svijezi kravlji sir, i kupila sam ga na trznici mislila sam napraviti sebi namaz od crvene paprike i sira da mogu nekad prezalogajit uz integralni hljeb ..medjutim rece mi djevojka jedna PA AKO HOCES DA TI SE STVARA CELULIT SAMO JEDI TAJ SIR.. ja sam ga naravno opet kupila :D:D
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vjerovatno da djevojka sa tržnice nije ništa digla teže od kantice sira... zato ti je to i rekla :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
ZorroRi
Post Options
Thanks(0)
|
Celulit od svježeg sira! To je neko novo istraživanje koje još nigdje nije objavljeno? ;))))
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
Tatjana
Post Options
Thanks(0)
|
Mora da je tako :D trebamo svi prestati jesti svjezi sir :D:D :D :D
|
|
ZorroRi
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da bismo čak trebali pokrenuti peticiju "Stop svježem siru! Stop celulitu!"
;) Edited by ZorroRi - 11 Ožujak 2015 at 10:35 |
|
Be healthy, be happy.
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ga više ne mogu smisliti :P A i postao mi je pre skup...mislim da ću samo na mjerice pasti :P jaja i to je to ..nekada mesa X)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ipak mislim da je celulit od paštete a ne od svježeg sira. Još uvijek nismo imali žustru debatu o pašteti, iako je ista najavljena nakon obračuna kod O.K. margarina.
|
|
ZorroRi
Post Options
Thanks(0)
|
Što se o pašteti može debatirati? Tekstura? ;)
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |