stara-nova baba |
Post Reply | Page <1234 21> |
Author | ||
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nekako mi se više ne ide na smanjivanje kalorija nakon ovog videa
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
iver
Post Options
Thanks(0)
|
|
mett, ti si još jako mlad, i ne bi trebao imati dulje periode deficita. Cak ce ti se i kostur i proporcije tijela mijemjati, trebaš im dati šansu da idu u pravom smjeru za cvrstu mušku gradju. Do 30. sam dobio još 15 nemasnih kila, ti si viši, pa ceš možda dobiti i više. Ako ovako nastaviš, propis(moj) bi bio da mjesec dana godišnje ništa na snazi, samo sport, košarka, nogomet, itd, za rekreaciju i opuštanje. osim ako ne udješ u svijet prohormona, a to ti ne bih preporucio. Samo trebaš pametan trening program da postigneš simetriju i harmonican lijepi izgled,ti nisi genetika za mrguda :)
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pff ja sam tek zakoracio..teško se snalazim...htio sam isprobati malo sa izbacivanjem kalorija...ali ne puno :) malo sam srezao...oko 500 kcal.... jer sam racunao da sam na 4,500 pocinje mi dosta biti kako bih ti opisao... kao da sitost pocinje mi biti pre velika.. Za sada pokušavam probavati malo pratiti kako mi tijelo na što reagira :) Iskreno ne znam ni što su preohormoni :( Eh volio bih i program srediti..samo daj bože biše posla..da ja imam svoje vrijeme kada mogu i što hocu raditi....ovako kada ovisiš o drugome zbilja je teško...kada znaš da u minuti moraš završiti trening pa ni ne stigneš puno ekperimentirati :(
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
iver
Post Options
Thanks(0)
|
|
prohormoni su prekurzori hormona, to koriste "naturalci" i amateri. Da ti eksperimentiraš, ok, ali važi ona stara da kad si sam svoj odvjetnik imaš najgoreg odvjetnika. A tako je i za trenera. Ja imam dosta i iskustva, i znanja, pa sam potražio po meni najboljeg trenere u HR, i bio jako zadovoljan, 4 oka više vide i diskutiraju. Pa mi se oktkrilo ispadanje pršljena,iskliznuo prema utrobi, i gotovo. I njemu je bilo žao jer smo oboje ucili od drugog. A ja dobio od prestanka bar 6kg ciste masti i izgubio par kg mišica.Ali nismo bildali, više radili sportske funkcionalne treninge, sa utezima, slam ball-om, trxom,itd... Ali bojim se gotovo više...
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
:( Eh stari moj...tek pocinjem...sam sam ...zapravo Imam ja svoga trenera i osobu sa koja ima dosta znanja...pa ju pitam nešto...i pokušavam...inace valjda sam po prirodi takav da samo nešto eksperimentiram..ne mogu se na mjestu zadržati.. :) Eh to sa odvjetnikom baš tako :) Mislio sam da ide..ali što kažeš ne možeš sve sam vidjeti ...netko ima u necemu više znanja gdje ti može pomoci... Samo eto... nadam se uskoro kažem poslu u Rijeci... tamo u Gym upasti..raditi sa ljudiam koji to vole..zaista...kao što i ja volim to...i ne treba mi ništa drugo..cisto jebe mi se za izgled...mislim lagao bih kada bi rekao da mi nije ni malo stalo..ali ne više od onog osjecaja kada digneš uteg...zaboraviš brzo kako ti izgleda odraz u ogledalu :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
iver
Post Options
Thanks(0)
|
|
uffff, punimo babino vlasništvo svojim upadom. Oprostit ce nam, je li baba, a i stariji sam:)
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe ma nece se ljutiti :) Slobodno možemo na mojoj temi kada uhvatiš vremena ili na PM.-u žao mi je jedino što si kratak sa vremenom , kad bih stao sa pitanjima mislim da bih se brzo oporavio da pobjegneš hehe :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma,to te ja pitam! meni je to motivacija u svakom pogledu. ugl. ja imam samo 45 godina,još je puno ispred mene. moram priznati da volim BB,ali nekak me vuce powerlifting.jedva cekam da vidim koliko mogu u benchu podignuit,jer u mladosti sam bila jaka ko bik,a vidim da me snaga nije napustila s godinama,zato i idem korak dalje! idem u teretanu,vidjet cu,pa kud me odvede. |
||
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
||
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
|
nema frke mett i iver,samo vi pišite.
a,ovo kaj veli iver je tocno. ja baš nisam laik u sportu,10 godina rukomet,judo,karate,i u pauzama od trudnoce i djece,sam cak povremeno uspjela u teretanu. tako da poštujem struku i njihovo znanje,zato i idem u teretanu, jer sam došla do tocke kad ne mogu sama. Edited by baba44 - 11 Studeni 2013 at 07:25 |
||
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
||
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bravo Baba! Svaka cast na volji, trudu i motivaciji
|
||
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo,dogovoreno,sutra u 20h je prvi trening! jeajajaajjeeeee!!!!!!
ustvari sutra je test trening,da vidimo šta i kako. prvih 5-6 treninga je s trenerom,složit ce mi program, i to je to. jedva cekam,javim se sutra nakon treninga,ak bum živa |
||
|
||
iver
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ja u cvijetu mladosti, sa 57 :) Nadam se da da si našla izvrsnog trenera, na žalost moj dojam je kako u teretanama štede na trenerima, ima ih puno koji nastupaju kao da sve znaju, a ne znaju cak ni što ne znaju. I u tom poslu je obrazovanje dosta skupo,i uglavnom inozemstvo. Ima puno naoko malih finesa, koje su izuzetno bitne dugorocno. Drugo su dizacki klubovi, ako neki ima žensku sekciju, mislim da se isplati par puta otici na poduku. Nemoj ici na svoje maksimume više od 1 tjedno, i kociš napredak, a i zbog sporijeg vremena oporavka je mogucnost povrede veca. Pretpostavljam da sve to znaš, ali u poletu se zaboravljaju stvari. |
||
iver
Post Options
Thanks(0)
|
|
I bit ceš živa, bez brige. Dobar trener te nece preopteretit, pa možeš dobiti samo manju upalu mišica, a ako pretjera, bojim se da nije pravi... Skoro uvijek su rezultati onih koji se ubijaju svaki put na treningu, u odredjenom vremenskom rasponu, slabiji od onih koji treniraju pametno. Drugo je ako prelaziš na potpuno novi pokret, pa neki manji mišic koji nisi do tada koristila, bude preopterecen. Da ponovim mudrost starijih, "trening je kao lijek, treba se dozirati u odgovarajuce vrijeme u odgovarajucoj mjeri. Treba se opteretiti, ali ne ubiti :) |
||
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
|
sve znam iver,hvala,svejedno!
ne brini,stari sam ja fajter. ugl.rekao je trener, da obavezno moram s njim odraditi prvih par treninga,da me testira izmedju ostalog i da vidi moje mogucnosti. njega svi hvale,kažu da je dobar,ima znanje, i znam dosta ljudi koji idu u taj gym,tak da,ja sam spremna. |
||
|
||
Jambolija
Viden/a u gymu Joined: 07 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 137 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sretno babice :)
|
||
Post Reply | Page <1234 21> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |