stara-nova baba |
Post Reply | Page <1 192021 |
Author | |
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
bravo baba, dijelim s tobom taj osjećaj i zahvaljujem ga željezu |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
od danas novi challenge :)
a to je crossfit :D jedva čekam malo mi dosadilo samo dizanje utega,sad sam došla do toga da i nakon 60kg deadlift, 5x5,ili 5x6, i svega ostalog ne ispustim ni kapi znoja,nit se umorim. trening mi traje po 2 sata,jer ja to polako i sigurno,pazim na svaki pokret. izračunala sam da mi u toku tih cca 1,5-2 sata pređe preko mene po 4 tone valjda i ništa,ni da bi se bar malo umorila. Iiiiiiiiii zato sada idem probati takvu vrstu treninga, i naravno pokušati skinuti ovo malo masti kaj je ostalo,i udri na definiciju,e baš da vidim kaj se još može. Javim vam rezultate i osjećaj naravno. Iako poznavajući sebe,hiperaktivnu ovisnicu o adrenalinu,bit će mi vjerojatno pre pre dobro :))))))))))))) Edited by baba44 - 23 Ožujak 2015 at 08:24 |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://empoweredsustenance.com/benefits-of-collagen-protein/
ljudi kaj mislite o ovome? |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Post Reply | Page <1 192021 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |