stara-nova baba |
Post Reply ![]() |
Page <12345 21> |
Author | ||
baba44 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hvala ! ![]() |
||
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
||
![]() |
||
baba44 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
|
dobro jutro,svima!
evo izvješce,ranom zorom. dakle,jucer sam odradila prvi trening. moram napomenuti da sam imala tremu,i došla do teretane,i mislim si: "Bože,mili,šta je meni ovo trebalo?!" To je bila mentalna panika,tipa,netko ce umrijet od smijeha kad me vidi! Baš sam glupa,jer je sve bilo,ok,nije me nitko ni primjetio,osim trenera. Dakle upoznavanje sa spravama,ok,treba mi manual,dok sve polovim,izvadi ovo,ono pomakni,upali stavi težinu,vrati povuci,a, sprava,mali milion. teretana prekrasna. Ugl. prvo sam vozila bicikl,10 min. zagrijavanje,nakon toga par sprava za noge,ledja,sa težinom 15 kg,i par vježbi za ruke sa bucicom od 2kg,i skoro sam umrla od smijeha,pa sam u jednom momentu lagano napomenula da ja vec duuuuuuuuuuugo,radim doma sama sa puno vecim težinama,ali trener veli: "Polako" ok,nakon toga sam opet vozila bic. 20 min. Ljudi moji,u sat vremena nisam ni kap znoja ispustila,i gledam ove druge na bicevima,tece znoj u potocima,i gledaju oni mene u cudu! hahahahah Ali,slijedeci trening je u petak u 18h,možda bude više. Danas cu sama doma,vježbati da ne zakržljam. I,tak, zanimljivo mi je bilo promatrati neke pojedince i naravno da je moje strucno oko,odmah primjetilo mlade nadobudne decke koji su si natrpali težine,i samo sam gledala kad ce se ozlijedit,a cure,naravno kardijaju do besvijesti i boje se sprava i utega! WTF,a dajte meni odma da ja u benchu dignem 50kg!!!! :D I tak,sve u svemu,bilo mi je zanimljivo,moram se još upoznati,sa svime,iako mi se sjecanje vraca,jer ipak sam ja stari fajter,samo dugo nisam bila u teretani. dakle,pis of kejk! ![]() Edited by baba44 - 13 Studeni 2013 at 07:32 |
||
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
||
![]() |
||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
|
odlicno
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
|
![]() ja jedva cekam taj trenutak,kad necu moci hodati,hahahahahah i puzat cu do doma ![]() |
||
|
||
![]() |
||
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
|
Hehehe draga ovako nešto mi je trebalo ujutro uz kavu da procitam
![]() Jedva cekam rezultate da nam javljaš!! :))
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
![]() Jedva cekam da opališ po tom benchu ![]() ![]() A što se znoja tice - ma dajte se manite više tog znoja i skoncentrirajte na bitnije stvari ![]() Veselimo se daljnjim avanturama ![]() |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
|
ma ,ovo za znoj je bila zafrkancija,ionak sam i inace ko zmija! hahahahahah
e,da moram se fotkati,sada,na novom pocetku,bum danas,pa stavim fotke da imamo zabilježen,službeni pocetak,moje transformacije,do BB dive ![]() Edited by baba44 - 13 Studeni 2013 at 11:52 |
||
|
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
|
Gym,jesi ono ti na fejsu,kaj se skrivaš iza zidica nekog?
|
||
|
||
![]() |
||
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
|
AHhahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahaahahhahahahahah sad sam se necega sjetio hahahahhahahahahahahahah Jao ![]() Nije ti to ona ali mogla bi biti
![]() |
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Pa ono što si lajkala to je ona da sad sam vidio...ali di je tu zidic
![]() ![]() Edited by mettasttaza - 13 Studeni 2013 at 12:34 |
||
Rodjen si s potencijalom
||
![]() |
||
|
dobro,ne skriva se,naslonjena je na nešto,ili nekog :P
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Uh, stara slika, bar 8 god.
![]() |
||
||
![]() |
||
headhunterz ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Rujan 2013 Status: Offline Points: 207 |
|
ocemo novu sliku na fejsu gym, ocemo vidit bore i to, ovak izgledaš ko 8. razred koji je bio na ekskurziji
![]() |
||
24/7
|
||
![]() |
||
|
http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/zdravlje/10-bizarnih-nuspojava-vjezbanja.html
tocka 4. i tocka 10. mi se nisu još dogodile,prilikom vježbanja. aaaahahahahhaahhahahahah ![]() |
||
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 21> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |