Steper.. |
Post Reply |
Author | |
maya33
Cita FAQ Joined: 25 Ožujak 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Svibanj 2014 at 14:09 |
dragi svi,
u teretani u kojoj treniram, imaju steper, sa ručkama... i sad problem- ja ne kužim kako vježbati na tome? :( ili mi je prebrzo ili presporo... teško mi je za objasniti, ali ko da propadam. i više se borim sa tom spravom nego što uspijem odraditi vježbu... i di sa rukama??? moliiim vas, može jednostavno objašnjenje? :-) znam da je super sprava i da je super za guzu, volju imam, al totalno sam si smiješna i izgubljena na tom čudovištu hvala svima!!!
|
|
Tesko se budim, a jos teze prestajem da sanjam....
|
|
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
sorry, možda nije kolegijalno ali ti moram reći da si me dobro nasmijala i oraspoložila ovim postom a sad ozbiljno - imaš u teretani trenera pa pitaš njega da ti pokaže ili jednostavno vidiš kako drugi to rade.....
|
|
"....I only dream in black and white. I only drema 'cause I'm alive...."
|
|
maya33
Post Options
Thanks(0)
|
haha, ma neka si se nasmijao- nasmijem se i ja sama sebi svaki put kad stanem na to čudo :-)
ma najgore je i kaj mi je trener objašnjavao, ali onda nisam jedno vrijeme išla i sada- kao da sam zaboravila. a bed mi ga je opet isto pitati- još bu me izbacio van sa onim svojim ručetinama...jer stalno nekaj ispitujem ajde, budem danas- možda da isprintam ovo pitanje pa mu samo pokažem- možda i njega nasmijem! svejedno- hvala na odgovoru :-) i trudu da pročitaš tu moju bedastoću.. |
|
|
|
pomalo_stari
Cita FAQ Joined: 04 Sijecanj 2014 Location: Croatia Status: Offline Points: 65 |
Post Options
Thanks(0)
|
Steper mi je osobno najbolja od svih sprava, najbrža se oznojiš i najviše umoriš a i radi cili donji dio tijela + trbušni...neznan kakav je u tebe al ruke ti obicno idu na gornji dio tj. imas ka rucku iz 2 komada, jedan da ruke postavis gori jednu do druge, a drugi sastrane ruke svaka na svoju stranu nesto siri hvat, ovi prvi je teži jer onda stojiš uspravno dok radiš, a drugi je lakši jer si nagnut...ugl cilj ti i je da nesmiš propadat skroz do dole već moraš dizat i spustat noge nekin određenin ritmon, to ti je ubiti isto ko kad se penješ skalama iste pokrete radiš samo ovde ubrzano...
|
|
?Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever.?
|
|
maya33
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na odgovoru!!!
da, najviše me zbunilo gdje sa rukama :-) jučer sam bila u teretani, uspjela 15 minuta izdržat na steperu i danas JEDVA hodam!! ma ja OBOŽAVAM to čudovište od sprave!!!! i jedva čekam opet!!
|
|
|
|
risixpack
Cita FAQ Joined: 30 Prosinac 2015 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
U mojoj teretani imaju steper slican kao onaj sto ga koristi Ivan Drago (https://www.youtube.com/watch?v=OEg7VdUl4Hk, vidi 0,24 sek). Odlicna sprava.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |