Steznik za koljeno? |
Post Reply |
Author | |
manu chao fan
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Srpanj 2010 at 16:57 |
Jel mi može netko preporuciti nekakav dobar , ali i ne preskup steznik za koljeno, ja imam jedan Rehbandov vec dugi niz godina koji mi je dao prijatelj rukometaš , ali cini mi se da mu je došao kraj?! Inace imam problema s ligamentima.
|
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dugo godina sam igrao nogomet a klinac sad igra rukomet... iz osobnog iskustva... preporucio bi opet Rehbandov... je skuplji ali zato vrijedi svake uložene kune !
|
|
Who dares wins!
|
|
manu chao fan
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se, samo ne znam gdje ga mogu nabaviti pošto sam ga dobio na poklon? |
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
Skicni McDavid, vrhunski su.
|
|
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pitam na jednom mjestu gdje ih je bilo kod mene pa ti javim ! |
|
Who dares wins!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
koji steznik za koljeno preporucate. teško mi je hodati bez steznika pa trebam neki kvalitetan, nek je i skuplji malo samo da funkcionira kako treba, da do bro podupire koljeno
|
|
Never give up
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam imao sa metalnim pojacanjima... ali doktor mi rekao da je to placebo efekt..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
runner_342
Cita FAQ Joined: 16 Lipanj 2013 Location: ZG Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima u Intersportu od Rucanora.. oko 100kn na vise, al su odlicni.. samo si izmjeri promjer koljena i ispod da znas velicinu koju uzet ;)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |