sto jesti na staru godinu? |
Post Reply |
Author | |
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Prosinac 2007 at 22:36 |
hej, hej...
pretpostavljam da su pripreme za "najludu noc" gotove ili bar pri kraju pa eto malo pitance za vas sav moj trud u kombinaciji sa vjezbanjem i kombinacijom hrane ne zelim pokvariti pa me zanima kako da se hranim u slijedeca dva dana sto mi preporucate: sarma? piletina? puretina? na sto sam muka Edit: maknut html kod Edited by Zoki |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma pomjesaj sve po malo.
Malo sarme, pa piletina, pa prsut i jaja i dalje biraj sama. Ova dva dana ti nece pokvarit nista ako si umjerena i ako u ostalim danima pazis sto jedes. (ja sam se u zadnjih 5-6 dana najeo kolaca ko nikad prije ) P.S. kasnim sa odgovorom ali nema veze. Edited by Mr G. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |