sto jesti nakššš;n treninga |
Post Reply | Page <123> |
Author | |||
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo, kratko i jasno....."brzi" proteini nakon vjezbanja - to nek ti bude prvo i osnovno |
|||
Conan
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sirove bjeljanke??? Nije mi do toga... Radje bi jea voce ko i do sad al me zanima jel to lose??? |
|||
Conan
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A di se sve nalaze ti "brzi" proteini? Mislin u kojoj hrani, a ne kao neki dodaci ili tvari u prahu |
|||
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
uzalud, uzalud pises nenno..... |
|||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vec je sve napisano...aj malo procitaj prijasnje postove..citaj malo web..sve ti pise. I dobro dobro prouci - procitaj š0 puta ako treba : https://www.fitness.com.hr/prehrana/planirana-prehrana/Post-w orkout-nutrition.aspx |
|||
Stribi
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa ti uopce ne treniras, ne? kog ti je8es? |
|||
ne postoji objektivna stvarnost, sve je stvar subjektivnog dozivljaja
|
|||
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa igra nogomet covjek..I to je trening
|
|||
Stribi
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
poslje nogometa nek zeme zlicicu kreatina a posto ne jede suplemente nek pojede škg govedine (u kili mesa priblizno 5 gr kreatina) konane dobar tek
|
|||
ne postoji objektivna stvarnost, sve je stvar subjektivnog dozivljaja
|
|||
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Posteno!
|
|||
Conan
Post Options
Thanks(0)
|
||
napokon neko razuman... |
|||
exploziv
Viden/a u gymu Joined: 20 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 114 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da na 2 mala na 5-metarskom igralistu... |
|||
JustMe
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ljudi moji...a da se stvarno drzite teme...ne trebamo se svi slagat oko nekih stvari nebi bilo normalon da se bas svi slazemo ali rijec je o hrani nakon treninga...drzite se toga jer ja citam ovaj forum da bi nesto novo naucila a ne da bi slusala vas kako se prepucajete i izazivate jedno druge. Puno hvala na razumijevanju. a sad i sta se teme tice... nakon treninga ja stvarno imam potrebu nesto pojest...znam da bi bili najbolji proteini a posto ne uzimam dodatke prehrani pojedem ili jogurt ili bananu da mi vrate snagu...jeli to ok? Edited by JustMe |
|||
karmen
|
|||
Conan
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Conan
Post Options
Thanks(0)
|
||
po meni je to ok... mos slobodno i druge vocke pojest u zdravon tijelu zdrav duh |
|||
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Cem ti sluzi voce poslije treninga,necesa nista od njega dobiti? Jedino sto ja prepporucam su grozdjice. I nikako mi nije jasno zasto pojedini ljudi na ovomu forumu misle da je whey stetan i ne zele ga konzumirati(ali nema veze svatko ima svoje misljenje i svatko radi ono sto hoce). Vec gore je Mr.g rekao koji je protein dobar za poslije treninga( bjelanjci) ali nije obavezno da budu sirovi. Velik je rizik od salmonele. Najbolje ih je jesti kuhana
|
|||
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|||
Antimon
Viden/a u gymu Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
dobro rece grozdjice i suvo voce znaci "secer" i neki proteiiinn
ak necete whey i dex! |
|||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |