sto jesti nakššš;n treninga |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Stribi
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma caba nek jedu ljudi voce, nemre to bit lose, ima ugljikohidrata, vitamina... |
|
ne postoji objektivna stvarnost, sve je stvar subjektivnog dozivljaja
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, al bitan je oporavak. Ekipa koja gubi kile neka gricka jabuku i to ako bas mora, a za dobivanje misicne mase..Jok, ne ide
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
mortisha
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije valjda da bi i cure trebale taj whey uzimat? ja zelim dobit mase jer je nemam nimalo (52 kg na š69 cm) tako da mi je u rusaku banana koju odma pojedem iza tererane. buduci da sam doma oko 2š:30,22:00 ne sprema mi se nista drugo... nije valja da onda nis koristi od vjezbanja? dosad nisam smrsavila....doduse ni dobila mase ali znam da to neide tako lako...pogotovo kod cura koje su jos kao ja sa prirodno slabo izrazenom muskulaturom... |
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odmah kada zavrsis trening udrij po grozdjicama, tako da ti dignu secer u organizmu. To ti je zamjena za glukozu. Kada dodjes doma lijepo pojedi par bjelanjaka, a kao slijedeci obrok: tunu, piletinu i sl. |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |