sto nakon |
Post Reply |
Author | |
GOF79
Cita FAQ Joined: 10 Veljaca 2014 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Veljaca 2014 at 10:11 |
bog. nedugo sam poceo s teretanom .imam 80.kg visina 181 .nakon treninga jako ogladnim sto mi preporucujete ?inace sam na laganijoj prehrani i dijetalnim proizvodima radi kronicne bolesti.. hvala na savjetima
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav i tebi. Nakon treninga svakako dobro jedi, najbolje neki ugljikohidrat tipa neka žitarica (npr. riza) + neki protein npr. meso ili sir. Sto podrazumjevas pod laganijom i dijetnom ishranom? krenio si u teratanu, s kojim ciljem?
|
|
cookies are for pussies
|
|
GOF79
Cita FAQ Joined: 10 Veljaca 2014 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
bog.fala na savjetu. pod laganijom prehrnom smatram ribu na sve nacine.piletina puretina tj.svo bjelo meso. riza blitva tikvice sve bez suga ,sojino mljeko vrhnje os soje itd. acidofol .bio aktiv posni sirevi tu i tamo si priustim cokoladu..uglavnom to je to..
cilj mi je definirat tjelo i odrzavati sad imam male naslage na trbuhu i volio bih tu vidit rezultate , znam da treba vremena ali volje imam..
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok, ovo što si naveo ja smatram pod normalnom prehranom najbolje bi bilo da napišeš 2-3 jelovnika svoja ovdje pa će te netko već ispravit, napisi takoder i kad ti je trening te sto i kako treniras u teretani
pozz |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |