Sto oblacite u teretani? |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | ||
cromad ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 27 Travanj 2010 Status: Offline Points: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 27 Travanj 2010 at 22:14 |
|
Sto nosite odjeveno u teretani? Da li su kratke hlace do koljena ok za teretanu? |
||
![]() |
||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj kratke hlace do koljena nipošto ! Ako imaš dlakave noge nece te pustit u teretanu i onda ceš morat depilirat noge na ulazu, zato samo duga trenirka ! |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
Kratke hlace samo ako squataš preko 200... Obuci jeans pa testiraj svoj max ![]() |
||
![]() |
||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|
Cromad ja bih ti preporucio sve što je lega napisao , plus, ponesi 3-oje jeansice jedne za bp,druge za sq a trece za dl, na svakom ceš pocepat jedne i bit ceš siguran da si odradio dobar posao... Btw kratke hlace u teretanama nose samo napuhani međedi da im se vidi veliki list na nogi. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
OT: štrample
![]() |
||
![]() |
||
cromad ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 27 Travanj 2010 Status: Offline Points: 4 |
|
ma da? mislim da su tajce bolji izbor
![]() |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
ja nosim kratke hlace a imam zakržljale listove
![]() |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
![]() |
||
Deni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
|
zašto bi išta i obukao, evo vidiš kako to rade u inozemstvu
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Cromad, poslušaj legu, sutra fino najuže trapke koje imaš i maxaj cucanj, javi jesi ih pocepo.
Može? |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Kratke hlace do koljena su u redu.. Evo jedan clanak za ovu prigodnu temu: Modne fitness katastrofe ![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Ann ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
|
Aha, ovo nije pitanje za žene. Kvragu, a baš sam htjela
reci što ja volim nositi. ![]() |
||
![]() |
||
|
odmah da si nam sve ispricala |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Ja uvijek kratke hlace i neku siru majicu..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
Furai ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
|
Ma, mankini zakon
![]() |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
![]() Potpisujem. Uzela si mi rijec iz usta ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |