strije |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
tona24
Viden/a u gymu Joined: 01 Travanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
cula sam da se strije nikada nemogu izlijeciti vec samo prekriti-suncanjem ili slicno... jer je to pucanje koze.imam ih i ja..naglo izrasla u srednjoj. š74cm imam i kad obujem stiklice u grad veca sam od 90% tipova u kafu..
|
|
anna
Viden/a u gymu Joined: 26 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da li je netko koristio mustela kremu protiv strija?
l |
|
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam isto koristila razne kremice i ulja ali ništa to nije bilo ucinkovito.Najbolje što mi je pomoglo je suncanje.Imala sam plavo-ljubicaste strije na grudima,i sada nakon dvije godine su svijetlo svijetlo bijele,skoro prozirne.Puno suncanja i naravno kreme sa zaštitnim faktorom
|
|
anna
Viden/a u gymu Joined: 26 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
A što ako su vec bijele...
|
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
ti to ozbiljno? ja koristim bademovo ulje vec godinama i svaki put pljunem 65 kuna za bocicu.. jel mozes napisat kako se zove , marka i to,,, pa da potražim... |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bih svoje strijice s donjeg dijela leđa mogao poceti mazati do ljeta..
meni ne izgleda jako strašno, ali se puno ljudi uplaši kao " ko te to izgrebao" |
|
Post Options
Thanks(0)
|
ma neeee.... ionako ti nece nis pomoc, pogotovo ako ih imas vec dugo vremena... ako su ljubicaste , jos ima nade da ih ublazis , ali ako su bijele i imas ih godinama... gledat ces ih jos godinama...
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ja ih ni ne mogu vidjeti.. nisu ljubicaste
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nažalost ništa se ne može sa strijama.
Kremice ne mogu naškoditi, ali ne mogu ni pomoci. Poanta je u tome da je strija zapravo ožiljak i to slojeviti i zapravo još dublji ožiljak od obicnog ožiljka. |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
A za idealnu visinu ne znam.
Žene od oko š75cm su meni nekako idealne. Ja sam š72 cm. |
|
Post Options
Thanks(0)
|
me too š72... izrasla sam ko sparuga i ''popucala'' iznad bokova ... inace mi je mama š56... mini mama :)) i seka isto š56.. mini seka... brat š85... trenirao kosarku...
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni su strije na ramenima
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |